![]() |
|
4. viteste ani devir yukselmsi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mbsb44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2014 Konum: MALATYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2016 Saat 14:16 |
baskı balatanın yanı sıra şanzıman yağ sızması yüzünden olur bu sorun 3 ten 4 e çekiş esnasında yada 4 vitesteyken ani gaza yüklenmelerde yapıyordur.
|
|
MBSB44
|
|
![]() |
|
mistercasper ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Henüz alt viteslerde kaçırma olmayabilir ama 5. Viteste dene mutlaka ondada aynı olay olması lazım olmıyorsa başka bir sorun olabilir ama büyük ihyimal debriyaj
|
|
![]() |
|
viges ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mart 2016 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anladim teşekür ederim
|
|
![]() |
|
KidCabrio307 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KidCabrio307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben geçende fiyat sormuştum. Orjinal 670 lira. Fiş almazsan 490 lira olur demişlerdi. Yerine görede 300 - 400 civarı işçilik ödersin.
|
|
![]() |
|
viges ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mart 2016 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
anladim tesekkur ederim peki ne kadara mal olur bu baski balata degisimi bilginiz varmi
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Size öyle gibi geliyor ama bütün viteslerde yapar bunu.Baskı balata kaçırıyor gibi geldi bana yada şanzumanla ilgili bir sıkıntıda olabilir ancak baskı balata daha yakın geliyor banada.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
manuel vites bütün viteslerde baktim dikkat ettin sadece 4 viteste yapıyor
|
|
![]() |
|
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Kardes buyuk ihtimalle debriyajin kaciriyor. Ancak bunu butun viteslerde yapiyor olmasi gerek.sadece 4. Viteste olacagini sanmiyorum. Otomatik mi manuel mi aracin. |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
![]() |
|
Merhaba ben burda yeniyim bi problemim var peugeot 206 hdi desire modeli aracimla ilgili 3 gun önce fark ettim aracim 4. vitese taktigimda gaz verdigimde yani gaza sonuna kadar bastigimdadevir 2200 3000 devir arasi sanki arac bos viteste gibi ses geliyor ancak hizlanmiyor sonra 3000 devirden sonra hizlanmaya devam ediyor yani 2000 ile 3000 devirde bi boşluk oluyor neden olabilir teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |