![]() |
|
expert raporu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
seiko35 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2016 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mart 2016 Saat 04:50 |
Merhaba arkadaslar yaklasik 3 hafta once kaza yapmistim burda konuyu acmistim 2 hafta once expert gelip arabaya bakti ama hala bi cevap yok servisten servisi ariyorum hala haber yok diyolar ne yapmak lazim fikri olan varmi
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
experin telefonunu isteyin araç ile ilgili neden bu kadar işlemler uzadı deyin genelde bu tip durumlar experin insifiyatinde olan durumlar ve hangi siğorta ise ora ile görüşebilir ve bilgi alabilirsiniz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
seamad ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 380 |
Merhaba, sizinle görüşmüştük ve sizi yönlendirmiştim diye hatırlıyorum karşı taraf Mapfremiydi ?
|
|
![]() |
|
seiko35 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2016 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
Evet mapfre gorusmustuk kuzenin calistigi yere goturmustum ayip olmasin diye almadim arabayi ordan goturmedim dediginiz yere malesef
|
|
![]() |
|
seamad ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 380 |
hayırlısı olsun, ben dosya numaranızı aldım bakıp size bilgi veririm.
|
|
![]() |
|
Tamam tesekkurler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |