![]() |
|
beyaz duman |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hakao ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2014 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Mart 2016 Saat 00:25 |
Araçta benzin göstergesi çalışmıyor bu ara abim bindi benzin kalmamış sabah calismadi öğlen biraz çalıştırmaya çalışmış aklına benzin gelmemiş az önce benzin kattırdık bi kaba koyduk arabaya. Bi kaç denemeden sonra çalıştı araba hiç bir sıkıntı yok. Sonra rolantide çalışırken eksozdan biraz duman çıktığını gördük biraz da Su mu benzin mi bilmiyorum çok az damladı boşta biraz gaz yüklenince duman biraz fazlalasti. Ondan sonra kapattım sabaha bıraktım artık. Araçta öncesinde şu yağ eksiltme yoktu. 110 bin bakımında geçen sene contasini da değiştirmiştim garanti olsun diye. Sizce neden yapmıştır bilgisi olan var mı bu aralar çok soğuk değil aydın da yaşıyorum soğuktan değil gibi geldi bana. Şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eğer araçta su ve yağ eksiltmesi yoksa korkmayın.soğuk motorun bir miktar su atması normaldir.eğer sıcak motorda su atıyorsa o zaman kontrol etmekte fayda var. Duman olayı da geçecektir muhtemelen araç yakıtsız kalıp zorlandığı için sonrasında yakıt alınca olabilir böyle.
|
|
![]() |
|
hakao ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2014 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen öyle olmuş sabah bir sıkıntısı yoktu. Teşekkürler cevap icin
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |