![]() |
|
206 Sedan Aracıma Egzoz Ucu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2016 Saat 03:43 |
Merhabalar, bilindiği üzere aracımın egzoz ucu L şeklinde aşağı doğru bakmakta ve buna uygun, sadece görsel zenginlik katmak amaçlı bir egzoz ucu arıyorum. Ses yapmasını falan istemiyorum. Yabancı sitelerde bazı modeller gördüm. Önerebileceğiniz bir site, alabileceğim herhangi bir yer var Mıdır ? Yahut siz forumdaşların ellerinde olan aracıma uygun bir egzoz ucu işimi görecektir. Yardımlarınızı bekliyor, şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Herhangibir yerden alabilirsiniz internet üzerinden,aksesuarcılardan veya egzosculardan elips,yuvarlak,ikili,krom,yanık uçlu bu tarz bir çok farklı model var gerisi sizin seçiminize kalıyor.206 ya egzos ucu gerçekten yakışıyor,tavsiye edebilceğim model marka yok sonuçta egzos ucu, paslanmaz yazanlardan aldım kendım ona ramen iç kısmı zamanla pas yaptı o yüzden pek bir olayı yok alıp takcaksınız okadar sadece tampona sığıp sığmadığına dikkat edilse yeterli.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
TugyyStyle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: Giresun/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 258 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
![]() ![]() ![]() ![]() |
206 sedanlarda ikili egzoz ucu daha cok yakisiyor bende de var fakat egzoz değilde warex daha tatlı duruyor ilerki zamanlarda warex alicam 😂
|
|
![]() ![]() < |
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Normaldeki ucun eğimli olması bir problem teşkil etmiyor mu ? Düz egsozlar için olanlardan alıp taksam aşağı doğru bakmayacak mı ki ? Bu arada teşekkür ederim ilginize
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aşağı doğru bakmıcak çünkü o kısım egzos ucu takerken kesilip atılcak.Kesildikten sonra düz kalan boru kısmına egzos ucu kaynak yapılacak.İsterseniz kestirmeden ucu kaynaklarsınız ama karşıdan bakınca içinde gözükmesi görüntü dahada kötü olucak.Bence faydası yok egzoscu yağmur suyu almasın diye orjinal sistem böyle diye bahsetti ama bilemiyorum ne derece ilgisi veya faydası var ben kestirdim,bildim bileli egzos ucuyla kullanıyorum bir zararını görmedim.Beğendiğiniz modeli alıp egzoscuya giderseniz zaten çok kısa sürede halledicektir.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Teşekkürler Samet206. Ucundan azıcık kestirmekten başka yol yok demek eyvallah :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Nihayetinde yaptırdım ufak sade bir egsoz ucu. dediğiniz gibi orjinal ucu kesip düzleyip. yenisini kaynattı. işte fotoğraflar
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |