Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >307
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 307 Tablet Projesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

307 Tablet Projesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
07 Osman Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 07 Osman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 307 Tablet Projesi
    Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2016 Saat 19:42
Orjinalini yazan: fætih fætih Yazdı:

tan oto'nun yaptığından bahsediyorsak o olay ap ayrı bir boyutta. kendi yazılımını yapıp bluetooth üzerinden yapılan bir sistem. ön arka olayını amfi kontrol ünitesiyle hallediliyor zaten ama benim bahsettiğim olayda amfiye ihtiyaç zaten yok. 
tüm olay sony bt app remote destekli teypten geçiyor. 
ana ünite olarak zaten teyp kullanılacak. tablet olarak<span style="font-size: 10pt; line-height: 1.3;"> samsung galaxy tab 3 ekran kalitesi piyasadaki oem double dinlerdeki ekranlardan gömlek gömlek üstündür 150 200 tl arası ikinci elde. </span>
ekstra olarak sony direksiyon kumandası aparatı.
çerçeve olayı niye abartıldı anlamadım. altı üstü çelik macununa bakar. :Dsanayide herhangi bir fibercide yaptırılabilir. ölçüleri alındıktan sonra yapılmayacak şey değil. 
tabletin açılış süresi max 1 dk doğrudur oem teyplerde 30 35 sn süresince açılıyor.
direksiyon kumandasına önem vermesem 80 100 arası bir amfiyle direk oturturum tableti gögüse. kaybım sadece direksiyon kumandası olur. onun haricinde arabada mükemmel bir android multimedia olabilir.

İsterseniz teybe de o kadar para vermenize  gerek yok. Sırf size yardımcı olabilmek ve bu işin olabilirliğini  benim gibi teknoloji meraklısı arkadaşlarımız da görsün diye buraya üye oldum.

Umarım yönetici arkadaşlarımız link verdiğim için kızmazlar. Amacım reklam yada ticari amaç değil sadece konu hakkında birşeyler paylaşmak.

Lütfen şu konulara göz gezdiriniz. Şu an kullanıyorum ve oldukça da memnunum.

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=68987.0

Ve bu da kullandığım tableti bir adım öte götürerek araca tam uyumlu hale getirmek. 9. mesaja dikkat.

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=69054.20

Düzenleyen Alicilik - 09 Nisan 2016 Saat 23:20
Yukarı Dön
fætih Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fætih Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2016 Saat 14:47
tan oto'nun yaptığından bahsediyorsak o olay ap ayrı bir boyutta. kendi yazılımını yapıp bluetooth üzerinden yapılan bir sistem. ön arka olayını amfi kontrol ünitesiyle hallediliyor zaten ama benim bahsettiğim olayda amfiye ihtiyaç zaten yok. 
tüm olay sony bt app remote destekli teypten geçiyor. 
ana ünite olarak zaten teyp kullanılacak. tablet olarak samsung galaxy tab 3 ekran kalitesi piyasadaki oem double dinlerdeki ekranlardan gömlek gömlek üstündür 150 200 tl arası ikinci elde. 
ekstra olarak sony direksiyon kumandası aparatı.
çerçeve olayı niye abartıldı anlamadım. altı üstü çelik macununa bakar. :Dsanayide herhangi bir fibercide yaptırılabilir. ölçüleri alındıktan sonra yapılmayacak şey değil. 
tabletin açılış süresi max 1 dk doğrudur oem teyplerde 30 35 sn süresince açılıyor.
direksiyon kumandasına önem vermesem 80 100 arası bir amfiyle direk oturturum tableti gögüse. kaybım sadece direksiyon kumandası olur. onun haricinde arabada mükemmel bir android multimedia olabilir.

Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2016 Saat 12:58
Gecen sene sonunda orjinal rd3 teybin ses cikis amfisi yanmis degisim gerekti. Sadece parmak kadar entegre 27tl tuttu. Iscilige para vermedim malzemeyi elektronikcide zor buldum

Tablet olarak dusunuyorsunuz. Tek sorun double din teyplerde halen isletim sistemi wince kullanilmasi optimizasyonu olduruyor.onun disinda ekran kaliteleri cok iyi degil. Double teypler basit duzeyde hizli acilma ve guclu ses cikisi icin dizayn ediliyor bu denli bir tablet yok. Arabaya bindiniz en hizli tablet bile 1dk da acilacak standby da bekletecek bir duzenek kurmaniz lazim o da aku icin pek iyi olmaz.

Tablet icin elinizde tablet var desek

Cerceve 100tlden asagi zor elde yapialacak haziri yok
Illa amfi kullanacaksiniz ve ses sadece sag sol olacakonarka. Ayiramayacak ayri bir bass cikisiniz olmayacak amfi 100 200 arasi desek stok hoparlorler icin

Telefon gorusmesi yapamayacaksiniz

Tabletin sarji icin 12-5 v regulator kullanacaksiniz 15 20tl

Dugmeleri kullanmak icin ya ozel bir kumanda sistemi gelistiriparacin kumandasi ile yapacaksiniz ya da dugmeleri harici bir switch ile disari tasiyacaksiniz karadeniz tarafinda ford servisinde birisi yapiyor. Bu tarz calismalari var. O da ise 20 ila 100tl arasina maal olacak.

Bunlar basit bir kac yonu ekstralari da cikacak muhakkak.

Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
Fthz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Fthz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2016 Saat 11:36
estetik olarak double din derim ama bence de çoğu double din cihazlar 500 tl 1000 tl'lik bedelleri haketmiyor. 
Lada 1994>Ford 1996>Tofaş 1999>Mercedes 2002>Renault 2009>Fiat 2011>Ford 2011>Peugeot 307 2016>Fiat 500L Living
Yukarı Dön
fætih Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fætih Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2016 Saat 08:16
500 tl'ye alınan double teyplerin yapabilecekleri belli. 
benim dayımda corsa var. orjinal görüşümlü oem teyp aldık navix marka. bence verilen parayı haketmiyor sadece görüntü bozulmasın diye yapılabilecek ürünler.
onun haricinde galaxy tab 4 ile falan taş çatlasın 600 700 gelecek mükemmel bir multimedia sahibi olabilirsiniz. 

Yukarı Dön
ARDADOGAN Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ARDADOGAN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2016 Saat 08:41
Tamam guzel ama birazda arabada estetik olucak bence olmamiş alicilik arkadasinda dedigi gibi 500tl on numara duble teypler var maceraya getek yokk
SEZARIN HAKKINI SEZARA VERİCEKSİN
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2016 Saat 00:36
sony teyp 200
tablet 200
ivir zivir 100

500tl ye kral gibi double dinbler var kuzene 207ye aldik temiz temiz kullniyor navigasyon var geri gorus kamerasi var. IR ile yakinda kumandasini da calistiracagim oldu bitti :D

Ipad fln koyani anlarimda 200tllik tablet icin ugrasmaya degmez.
Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2016 Saat 21:19
Maliyet sorun değil ben uygulasam mesela fikir vermek için yazıyorum 250 TL fiyattan bile koyarım oraya tableti,aktif şekilde çalıştırırım seyar olarak.150 TL tablet 100 TL teyp iş biter başkada masrafı yok.Teybin Usb çıkışından tablete şarj alınır aux çıkışındanda ses alınır teyp torpidoya tablet orta konsola fibercidede bir çerçeve olay biter.Sizin dediğiniz sistem maliyeti yüksek ama daha kaliteli ve kullanışlı olucak hayırlısı olsun diyorum inşallah istediğiniz gibi olur...
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...
Yukarı Dön
fætih Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fætih Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2016 Saat 18:04
double alıp takmak mantıklı gelebilir ancak ben tablet projesiyle geliştirme işini sonuna kadar kullanmak istiyorum
elemanla konuşmadan işi çözdüm aslında.
sony bluetooth destekli teyp ile yapıldığını keşfettim. 
teyp torpito kısmında olup sony android ve ios için yaptığı app remote programıyla desteklenmiş. tabiki rd3 kolu içinde direksiyon kumandası aparatıyla çözmüşler işi
maliyet hesabı yaparsanız 150 tl civarı iş görecek tabletler var. hemde double teyplerden daha güzel ekrana sahip. 
sony bluetooth destekli teyp 450 tl.
50 tl direksiyon kumandası.
650 tl civarı android işletim sistemli bir tesisata sahip oluyorsunuz.
çerçeve işleri kolay yeterki olay oraya kalsın :) 
şuanda askerlik olaylarım var yoksa 650 tl gibi maliyet gözüme gözükmez. ama ilk olarak 150 tl civarı bir tablet alıp aracın orjinal teyp'e ekleyeceğimiz aux girişinden çözeceğim.
askerden sonra satmazsam o kısımada el atarız :D
Yukarı Dön
burakrak53 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı burakrak53 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2016 Saat 16:33
Bence de double din tak o videodaki tablet zaten tam oturmamış köşelerde boşluk falan var hiç estetik durmuyor bana sorarsan biraz daha para verip şöyle bir şey al derim http://www.sanalpazar.com/navimex-peugeot-307-multimedia-oem-kamera-anten-hediyel/i-59591123#imgd
307XT. 1.6 109hp AL4 sunroof 2004
facebook.com/307Turkiye
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2016 Saat 16:20
307 de teyp çerçeve genişliği gayet müsait duble-dın alınıp koyulabilir bence,maceraya gerek yok.Bunların olayı farklı devre yada çeşitli elemanlar aracılığıyla tablete anfi bağlıyorlar yada ekstra bir ana ünite kullanıyorlar,ayriyetten şarjlı bir sistem olması dezavantaj.Tablet için bir şarj tesisatı çekiliyor bunada buton ekleniyor istediğiniz zaman şarj edip kesebiliyorsunuz,direksiyon kumandasını bile kullanıma açma ihtimali var ancak bu dediklerim olursa tadı çıkar,bunlar içinde hem maliyet hem zahmet yükselir bu nedenlede dobule-dın daha mantıklıdır araç için.
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...
Yukarı Dön
ibrahim01 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ibrahim01 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2016 Saat 13:46
eğer cd changer girişine takılan müzikçalarlardan alırsan daha ucuza daha uygun olarak halledebilirsin googledan audio cd changer olarak aratabilirsin. sigara paketi büyüklüğünde bir alet
Yukarı Dön
fætih Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fætih Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2016 Saat 12:28
kendi aracımda bulunan rd3 teypin track cd çalması onunda adam akıllı çalmaması sonucunda arabaya tablet bağlamak için planlar projeler yaparken youtubede denk geldim aşağıdaki videoya.
https://www.youtube.com/watch?v=CuDdna735Jc

murat çongara diye facede arattım buldum birini ama o değilmiş :D mail attım dönüş bekliyorum bakalım. 
ama araştırmalarım neticesinde biraz bilgi sahibi oldum.
sanırım arkadaş torpidoya sony ya da pioneer bt teyp koydu. tabletide teypten bt ile kontrol ediyor. maliyet hesaplarıma göre 400 -500 geçmez bu sistemle.
benim kafamdakide teypi alttaki boş göze alıp üstüne havalandırma kanalının oraya monte etmek. teype aux çıkışı yapmam gerekecek. ya da bir çılgınlık yapayım diyorum 150 200 arası bir tablet alıp. birde 80 90 tl idareten bir amfiyle direksiyon kumandalarından feragat ederek bu sistemi daha ucuza mal etmeyide düşünüyorum. sizce hangisi daha mantıklı olur.  fikirlerinizi merakla bekliyorum...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 106 0 freestyle53
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6415 16 a.selim
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 171 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 456 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 368 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107546 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1607 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3240 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 9874 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8968 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 1076 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 1169 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1683 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55606 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 324 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1428 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 2619 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 284 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2823 0 berkancelik
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
alibozoglu1 1
kartal5200 1
İlyas41 1
a.selim 1
badking530 1
freestyle53 1
CBerkG 1
kaya52 1
karauurböcei 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English