|
Jant |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ozgorh
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2016 Saat 22:09 |
Merhaba arkadaşlar 206 aracıma celik jant almayı düsünüyorum fakat orjinal 14" inç mi yoksa 15" inçmi taksam 15 takarsam zararı ne olur yoksa orjinalini hic bozmadan 14 mü takayım yardımcı olurmusunuz lütfen
|
|
Barut
4. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
15 inc CC jant tavsiye ederim.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
ozgorh
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Peki bi zararı varmı bi sıkıntı yaratırmı
|
|
Sercan Mungan
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Hocam lastiklerinizi değiştireceksiniz 15 tavsiye ederim ben de diger tuelu 14 almak daha mantıklı derim.
|
|
ozgorh
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Oda dogru 2 lastikler sıfır michelin enerji saver 2 adet daha almam gerekiyo yaklasık 350 lira lastık sadece bende oraya takıldım ya 15 jant alıp 4 lastik değişecek yada 14 alıp 2 tane alıp devam etcem birde merak ettigim 15 alırsam yaylarda falan oynama yapmak gerekiyomu bi zararı varmı bilmek istiyorum
|
|
İbRahiM_qüRcaN
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2015 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İbRahiM_qüRcaN
|
Uzun yol çok yapıyorsan 14 inç yok genelde şehir içiyim diyorsan 15 inç.İnç ne kadar büyük olursa araca yük o kadar fazla biner
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Orjinal model tavsiye ederim öncelikle 206 kendini orjinal model jantlarda daha iyi buluyor.Tabi orjinal jant denk gelirse orjinal mutlaka,temiz denk gelmezse mecburen replika.Ben KM 14 jant kullanıyorum sıkıntı yaşamadım saçları söküp taktım çünkü ozamanlar benimde lastiklerim yeni olduğu için gereksiz masrafa girmek istemedim memnunum görüntü olarak güzel ama 15 jantın yanında görüntü bakımından sınıfta kaldığı gerçeğinide hiç birşey değiştiremez.15 jantta aracın yaylarıyla torsiyonuyla oynamanız gerekebilir bazı durumlarda lastiğe ve aracın şuanki durumuna göre aracı dahada yüksek gösterebiliyor.Yol tutuşu yakıt vs.uygun lastık kullanılırsa çok fazla etkilemez 16-17 jant kadar ama şunuda eklemek istiyorum saçları söküp 14 de olsa çelikleri takınca ilk zaman bir ağırlık ben bile hissediyorum çelikler daha ağır basıyor.Hayırlısı olsun ayrıca son olarak bununla ilgili gerçekten teknik bilgilerde içeren çok konu mevcut forumda araştırmanızı öneririm.
Düzenleyen samet206 - 18 Şubat 2016 Saat 00:18 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
ozgorh
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Evet goruntu acısından guzel 15 ama orjinalliğini bozmakta istemiyorum oynamak istemiyorum yaylarla falan uzun yola gelince yılda 2 defa 2500 km yol yapıyorum memleket falan
|
|
406
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2016 Konum: maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
15 iyidir fakat tam turda davlunbaza degmemesine dikkat edin.
|
|
koray.turan
3. Vites Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
|
15 cc jant
|
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
ARDADOGAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ARDADOGAN
|
15 al gitsin arada hiç bir fark yok hem şık hemde yakışıklı durur araban uzaktan bakınca bu benim arabam dersin tavsiye ederim 15''
|
|
SEZARIN HAKKINI SEZARA VERİCEKSİN
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |