![]() |
|
debriyaj |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatihc88 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2016 Saat 13:28 |
Selamin aleykum beyler ben arabami yeni aldım servise soktum baskı balata değişti kulaklar değişti yağ falan degisti arabam 206 x desing benzinli LPG taktirmadim yalnız gazı hemen alıyor bazen istop ettiriyoruz bu yüzden tamam benzinli araba hemen alır gazı ama başka benzinli arabada kullandım benimki tak diye alıyor debriyaja tam bastigimdada kalkışta biraz yarım debriyaj giderken koku geliyor arabadan son olarakta kontağı kapattigimda tik tik tik diye ses geliyor 6-7 kere o nerden geliyor acaba bide benim ilk arabam birazda acemiyim yardımcı olursanız sevinirim
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
baskı balata yeni ise altta kavraması normal koku gelmesi bu yuzden yarım debriyaj yapmanızdan dolayı ses de immo dan geliyor olabilir
|
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
|
fatihc88 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baskı balata yeni daha o yüzden diyorsun yerine oturur o zaman zamanla immo nedir ?
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baskı balata yeni olsada 206 debriyaj yapısı altta kavrayan bir araç değil genelde üstte kavrar.Ayağınızı debriyaja alıştırmanızı öneririm biran önce,yarım debriyaj nedeniyle koku geliyor olabilir.Yoksa yeni olmasıyla koku yapmasının ilgisi yoktur.Ayrıca gazı hemen alıyorsa aksine stop etmez ki araca gazı vermezsenız gaz yemezse stop eder.Bu ayarlanabilir birşey servise danışabilirsiniz.Okuduğum yazıda ciddi bir sorun göremedim.Ses konusunda fikrim yok.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
araç stop ettikten sonra anahtar kontakta iken kapının acılması esnasında cıkan bip bip sesi immo kaynaklıdır
|
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |