![]() |
|
206 dizel |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
red 206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2016 Saat 13:28 |
aracımda bugun tümsekten geçerken tık diye bir ses geldi anladım ki birşey koptu yerinden neyse acil işim vardı devam ettim sonra giderken bir şey farkettim araç 1. vitesteyken gaza yüklenince vitez topuzu ileri geri dans ediyor öyle böle kısa bi yoldu gittimgeldim kaputu açtım bide ne göreyim akünün altında motor kulağı iki vidadan biri kopmuş diğeride yerinden çıktı çıkacak neyse servisle görüştüm hemen dediki hor kullanmadan ( gaza abanmadan ) getir yapalım o vidayıda sıkmam gerekiyormuş yarın öbür gün başınıza gelirse aklınızda olsun kendimde yapğabileceğim bir şey ama motoru kaldırmak fln gerek teçhizat yok yani herkese hayırlı arızasız günler.
|
|
hız yapmak marifet değildir,asıl marifet başkalarının canını tehlikeye atmamaktır.
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun ilk defa duydum
|
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun vida kesmiş valla aynı olay benim gözümün önünde oldu focus 1 araç sanayi içinde küt diye bir ses adam durdu baktıki motor kulağu kopmuş herkesin başına gelebilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |