![]() |
|
206 RC Arıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Senna ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2016 Saat 20:07 |
Doğrudur onu bende duymuştum ancak ben daha benim yerime ekspertiz yaptıracağım bir araç bulamadığımdan biran önce araç bulmaya çalışıyorum :)
|
|
![]() |
|
jpm06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam internette bi kac yerde gordum gezenadam mesela adamlar belirli ucret karsiligi senin yerine araca ekspertiz yaptiriyolar
|
|
2002 peugeot 206 1.4 hdi xr
|
|
![]() |
|
Senna ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Evet haklısın uzakta olunca sıkıntı oluyor.Tanıyan biri olsa en azından evveliyatını bilsen bi nebze ama olmayınca kimseye güven olmuyor.Problemli işler :)
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
malesef hocam uzakta olunca insanın aklına bin bir türlü şey geliyor giedeceksin begenmiyeceksin bir sürü sıkıntı çevre illerden olsa bir hafta sonu gidip bakılabilir ama trabzon 14 saat otobüs çekilirmi uçak desen 300 tl gidiş geliş masrafı falan filan baya zor işler :)
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Aklım çok kayıyor bu araca ama emin olamadım,plaka değişikliği var birde.Bu gidişle yazı bekleyeceğiz yada başka bir modele bakacağız herhalde :(
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
malesef ben ilk defa gördüm bir aralar fecabook ta sayfaları vardı tam hatırlayamıyorum biraz araştırmak lazım temiz düzgün rc pek yok piyasada olanlarda haşatını çıkarmışlar tabiri caizse iyi araştırmak lazım hocam hayırlısı neyse o olsun sizin için.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
http://sahibinden.com/264279926
Bu araç hakkında bilgisi olan var mıdır acaba ?? |
|
![]() |
|
Merhaba arkadaşlar ,
Uzun süredir ilgimi çekmesine rağmen ancak fırsat bulabilmem sebebiyle 206 RC arıyorum.Sorun çıkartmayacak ufak tefek hasar kaydı olabilen bir araç arıyorum.Benim için önemli olan motor ve yürür aksam sıkıntısız olsun.Var mıdır bilen yada satmayı düşünen,yardımlarınızı bekliyorum .. ![]() Birde malum sitede üç tane ilan var biri Trabzon diğeri Kocaelinde olan ikisi ile ilgili bilgi sahibi olan var mıdır acaba ??
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |