![]() |
|
pejo 307 automatic gear fault hatasi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
ndiali ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2016 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sasmazda aydogmus sanziman var ordakiler söyledi bilgisayar a bagladikdan sonra bu arızası vermiş ama dediğim gibi bu hatayı almaya devam etti adam direk sanziman ı sifirlicaz abi dedi guvenemedim forumda bir çok konu var ama net çözüm bulamadim eğer başına gelen olduysa ve çözümü bulabildiyse çok makbule gececek
|
|
![]() |
|
burakrak53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2016 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burakrak53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam usta'mı söyledi selenoidlerde sıkıntı olduğunu belki başka bir sorun var. Bir de şöyle bir şeyden bahsediliyor eğer selenoidler makyajlı kasada düzeltilen yeni tip selenoid ise aracın beyninde ona göre bir güncelleme yapmak gerekiyormuş. Bence senin selenoidleri beyne yani ECU ya tanıtman gerek diye düşünüyorum sorunu çözerseniz buraya da yazın. Geçmiş olsun
|
|
307XT. 1.6 109hp AL4 sunroof 2004
facebook.com/307Turkiye |
|
![]() |
|
ndiali ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2016 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar merhaba 2004 model pejo 307 1.6 benzin lpg otomatik aracim var sanziman ustasinda selenoidler ve sanziman yagi değişti ama araçta problem değiş medi araç isiminca tekrar ayni hataya geçip korumaya alıyor aracı - kar ve s işareti kalıyor başka çözüm var mı teşekkürler
Dip not: birsey Farkettim kaloriferi açınca arizayi veriyor hemen bugün kaloriferi açmadan 20km yol yaptım herhangi bir arıza vermedi kaloriferi açtıktan 2dk sonra automatic gear fault hatasi verdi çok garip Düzenleyen ndiali - 13 Şubat 2016 Saat 17:32 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |