![]() |
|
Çok acil |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cikmacilara bakmak lazim. Sifiri cok pahali.
Sasmaz da klipadunyasi var ozen ticaretin sokaginda. Klips dumyasinin yaninda bina da beyinci var. Ona da bir gosterin beyni . |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şaşmazda hakanpeugeot var oradan bir fiyat alabilirsin. çıkma için mecbur yıldız sanayiye gideceksin hocam başka çare gözükmüyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
burakrak53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2016 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burakrak53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İşte tecrübeli ustanın kıymetini burada anlıyoruz. Geçmiş olsun kardeşim. Bi internete göz gezdirdim çıkma var şöyle koymuş bi ara istersen otocikma.com/aracparca-pejo_307_bsi_beyni_bulunur-18608.html
|
|
307XT. 1.6 109hp AL4 sunroof 2004
facebook.com/307Turkiye |
|
![]() |
|
darklebron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
Yok motor falan yikatmadim LPG ustası zamanında lpgyi yaparken havalandırma kanalına delik açmış ve kapatmamıştır oradan zamanla yağmur kar girmiş ve bu hale gelmiş
|
|
![]() |
|
burakrak53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2016 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burakrak53
Nasıl oldu motoru falan mı yıkattın nereden girebilir ki oraya. Belki kurtarma şansı vardır başka yerlere de sorsaydın.
|
|
307XT. 1.6 109hp AL4 sunroof 2004
facebook.com/307Turkiye |
|
![]() |
|
darklebron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
arkadaşlar lütfen çok acil yardımlarınızı bekliyorum araba sanayide yatıyor lütfen yardım
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
Arkadaşlar bugün yolda kaldım sanayiye çekiciyle gittik sebebi bsi a su kaçmış bana 0 bsi lazım peugeot 307 2002 model şaşi son 8 hane 82099158 arkadaşlar yardımcı olun. Şajin peugeot da var fiyat950 ama uyarmı sıkıntı cıkarırmı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |