|
Zorunlu Trafik Sigortası Fiyat Artışı |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2016 Saat 09:16 |
Arkadaşlar selam, çok şükür yıllardır hasarsız olarak yaptırdıgım en fazla 275 tl cıkan zorunlu trafik sigorta vaktim geldi cattı, dün sigorta acentam aradı yeniliyor muyuz dedi, evet dedim rutin islemleri yapıyorduk bana bir fiyat cıkardı ki kalbime iniyordu. senelerdir 240 - 270 akkında civarı odedigim yıllık sigorta olmuş 1100 tl. hem de hasarsızım yani. suan yenileyemiyecem tesekkür ederim dedim ve kapattım. arabam sirket kapalı otoparkında ve zaten kullanmıyorum, o yuzden simdikik geciktiriyorum fakat arabasını kullanmak zorunda olan arkadaslarımız illaki var. bu konu hakkında ne düsünüyorsunuz? indirime giderler mi sizce?
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
ssakyel
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba,konu ile ilgili herkes şikayetçi.Hatta şu an yargida.Eğer fahiş zam kararı hakkında bir karar alınırsa zaten emsal teşkil eder.Yani kimsenin,bir hizmetin/ürünün fiyatını sudan sebeplerle 275 tl'den 1100 tl'ye çıkarmaya hakkı yok diye düşünüyorum.Düşünüyorum ama düşündüğümle kalacak gibi göünüyorBazı sigorta şirketleri geçici olarak teklif vermiyormuş.Bence fiyatlar değişmeyecek.Zaten değişirse bu sefer fahiş fiyattan yaptıranlar mağdur olacak.Bence birkaç farklı acenteden sorgulatın mutlaka uygun fiyatlar çıkacaktır.
|
|
seamad
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 380 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Evet fiyatlar yükseldi fakat araştırma yapmanızda fayda var bilgilerinizi bana özel mesajla gönderirseniz tüm firmalardan bakalım.
|
|
seamad
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 380 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu arada biz indirime gidilmesini beklerken dün acente komisyonları yerin dibine girdi yeni tescil trafik sigortası %5 şaka gibi , insanlar acenteler para kazanıyor zannediyor durum ortada %5 çocuğun eline harçlık verir gibi 800 TL ye poliçe yapcaksınız net primi 720 TL onun %5 ini alacaksınız yani 36 TL para kazanacaksınız bununda neredeyse %80 i gider ( vergi telefon kira vs vs ) biz acenteler olarakta hoşnut deiliz yani sadece poliçe yaptıranlar şikayetçi değil bizde şikayetçiyiz :(
|
|
KILIÇ
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Haklısın ama onlarada hak vermen lazım senin her defasında yazdıgın gibi adamlar kaza anında ölümde bilmem ne kadar para veriyorlar kim kime verir bu zamanda o kadar parayı senden kesmesse benden fazla almassa nasıl vercek 320 bin tlyi ölüm anında.
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
seamad
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kesinlikle düzgün sürücülere hak veriyorum , acil bir düzenleme şart kaza yapmayanı ayır abi adam geçen sene 440 TL ye yaptırmış şu an karşımda oturuyor fşyat bakıyor arkadaşlar ahanda şimdiden söyleyim en düşük 800 TL çıkacak adamcağız asgari ücretle çalışan bir apartman görevlisi...
|
|
seamad
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sigortalı fiyatları duyunca bir hışımla çıktı gitti , fiyatların yüksek olması bizede çok zarar veriyor , uygun bir rakam söyleseydik yaptıracaktı poliçesini ama şimdi ne oldu gitti en son bir yerden yaptıracak, bu arada en uygun 820 TL çıktı.
|
|
KILIÇ
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
malasef hepimize yansıyor bu inş. bir an önce düzelir ne diyelim.
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
pusutr
3. Vites Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Geçen sene 180 tl lik poliçemi bu sene 390 tl. valla öptüm başıma koydum hemen yap dedim. ybende de çıksaydı 1000tl yaptırmayacaktım.
|
|
KRATERYA
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2014 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benim geçen sene 480 tl bu sene 580 tl çıktı 1 ay geçti ve yaptırmadım Arabayı kullanmıyorum yatıyor kış uykusunda sigortacı arkadaşlara soruyorum her ay gecikme için %5 ceza ödüyorum diye okudum doğrumu yaptırmasak trafiğe çıkmadan sistemden ceza gönderme olayı varmı ...
Düzenleyen KRATERYA - 26 Ocak 2016 Saat 20:28 |
|
Mesut48
3. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2 ay içinde bir düzenleme olacağını okudum ama bu nasıl olur bilmiyorum
Fiyatlarda bir miktar gerileme olacakmış inşallah olur gerçekten rakamlar fena zıpladı.
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
seamad
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Doğru söylemişler ilk gün %5 sonrasında gün geçtikçe ödeyeceğiniz gecikme cezasıda artıyor, sistemden ceza gönderme olayı yok fakat poliçeyi yeniletirken cezalı bedel üzerinden yenileteceksiniz. |
|
seamad
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Düzenleme şart bizde canı gönülden istiyoruz fakat söylenen net bir tarih yok. |
|
ahmetreha61
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2016 Konum: TRABZON Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmetreha61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Böyle saçmalik olmaz sigorta isini kaldirsinlar madem bizde kasko yaptiralìm hem de sirketler arasi rekabetten sigortadan daha ucuz fiyata gelecektir
|
|
yawruaslan
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|
muayene geldi gelmese yaptırmıyacaktım ama 900 liradan aşşa bulamıyorum bayıla bayıla vericez mecbur
|
|
i my quick !
|
|
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kasko ile zorunlu sigorta birlesicek diye bir soylenti var su aralar. Fakat fiyat ne olacak o onemli mesela benim 2001 206 ya 2900 kasko cikiyor en dusuk ben sigortami yaptirir cekilirim bana sigorta parasina kasko yapacaksaniz birlestirsinler. Sigortaya 1000 vermek cok derken ikisi birlesti zorunlu 2000 oldu demesinler de. Umarim anlatabilmismdir biraz karisik oldu ama altust ettiler herseyi. Bir yandan sigortacim istersen sigorta yapmayalim abi bi sure ama arabayi kullanma baglarlar onun haricinde faiz ceza fln yok. Ne zaman yaptirirsan o tarihten baslar sigortan dedi. Bak yukarda bi arkadas ceza var dio hersey karisik |
|
|
|
yawruaslan
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|
banada kasko 3200 lira cıkartmıslardı dedim ulan araba zaten 12 14 lira 2 sene kasko yapsak yarı parası cıkıyor ne sacmalık
|
|
i my quick !
|
|
Haldun
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben şubatta daha da zam gelirse diye korkuyorum. acaba şöyle bişi var. 1 ay önceden teklif alınabiliyor. yarın yaptırsam mı siğortamı? fiyatlar böyle artmaya devam ederse en azından zamdan önce alırım.böyle yaptıran oldu mu aranızda hiç?
|
|
herry
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tam yazıcaktım dostum, sende soru sormussunnn denk geldi, oncelikle yukarda bir sigortacı arkadas vaktini gecirmeyin ceza odersiniz demisti o arkadas dogru soylemis, ilk yapılmayan gun hemen %5 i geciriyorlar sora arta arta gidiyor. sigortanın zamlı fiyatına gelelim, her gecen gun artıyormus fiyatlar, sigortacım hemen yapalım dedi, dünle bugun bile oynar dedi, mesela benim daha 1 haftam varmıs ben bugun yaptırdım, 1 ayınız varsa simdiden yaptırın derim, zaten mevcut sigorta bitince baslıcak yensi ve yeni tasarı indirim kanunu fln daha meclise girmemis oyle dedi, sakın oyle biseyi bekleme zararlı cıkarsın dedi. |
|
|
|
herry
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Doğa Sigorta hakkında bilgi sahibi olan var mı ? piyasanın çok altında teklif veriyor da.
|
|
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |