![]() |
|
Lutfen yardim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
heinsing ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2015 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2016 Saat 09:20 |
merhaba arkadaslar bende peugeot 206 aracim var araca guzel bi bakim yaptirmak istiyorum 1.6 arac lpg takili aracin biraz sessiz calismasini istiyorum genel bi motor bakimi otomatik sanziman bakimi baski balata ve fren hidroligi bunlarin listesini ve fiyatlarini yazabilirmisiniz neler yapilacak mesela motorda cok acemiyim gecen hafta cok pis kazziklanmisim yardimlarinizi bekliyorum hi bide 2001 peugeotuma 2009 arka stoplar olurmu takan olmis cok guzel duruyor simdiden cok tesekkur ederim
|
|
![]() |
|
usta307 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2016 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardesim lpg li araclarda lpg enjektoru biraz sesli calisir benzinden biraz sesli çalışır araba motor bakimi dedigin cok kapsamli bakim derken neyi kasdediyorsun.her motorun kendine has bir motor sesi vardir yani ne kader bakim yaparsan yap fark etmez fakar motor uzerindeki rulmanlarda problem varsa oda ses yapar supap ayarsizligida ses yapar bunlara baktira bilirsin
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Bahsettiğiniz stoplar uyum sağlar.206+ stoplar dahil tüm 206 stopları standart zaten.Yanılmıyorsam sadece cc stopları farklı.Orjinal olarak takabilceğiniz 3 tip stop var 206 için.Orjinal parça kullanmanızı tavsiye ederim.Bakım olarak ne yapcağınıza bağlı motor bakımı derken periyodik olarak yağ,su,buji,lpg bakımı,filtre bakımı vs vs. bunlardan bahsediyorsanız çok tutcak şeyler değil.Yanlız baskı balata değişimi,otomatik şanzuman bakımı,fren ve hidroliklerinin bakımı falan bu yazdıklarınız para eden şeyler o yüzden bunlar bakılırken farklı şeylerin çıkma ihtimalide yüksek bilginiz olsun.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
heinsing ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2015 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
genel olarak şanzımana baktıracam 2.000 lira bütçem var arabanın bana 2 büyük arıza çıkartmasını istemiyorum en azından şanzıman ve motordan yolda bırakmayacak şekilde
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Otomatik şanzumanda baskı balata yoktur. Eğer şanzımanda sıkıntı vuruntu vb. şeyler yoksa hiç kurcalatma.eğer sanayi ye gidip herşeyi 4 4 lük yaptıracağım dersen çok fena kazık atıp değişmeyecek ne varsa değişecek derler. Hele ki otomatik şanzuman söz konusu ise. Yapacagin en güzel bakım şanzuman yağını değitirmek olur. Onu da herkese yaptırma.şanzuman ustasına götür. motor ile ilgili olarak yağ değişimi antifiriz buji değişimi fren balataların kontrolü yeterli olur. Ha birde triger seti ne zaman değişmiş vakti geldi ise onu değiştir başka birseye gerek yok.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
206 da otomatikler hep yarı otomatiktir ayrıca eski tip çoğu otomatik araç baskı balata değişimi yapar.206 da otomatik şanzumanlı modellerde baskı balata olmadığına eminmisiniz ? Ben otomatik kullanmadım hiç bilmiyorum ancak otomatik şanzumanda baskı balata yoktur diye kesin yazınca merak ettim açıkçası.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |