![]() |
|
HARARET DÜŞÜKLÜĞÜ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Racon34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2015 Konum: BEYKOZ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2016 Saat 18:39 |
Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var normalde mevsim soğuk hararetin düşük seyretmesini normal karşılarım ama benimkinde bir anormallik var aracla 1 2 saat gezmeme ragmen hararet gostergesi 70den yukarı cıkmıyor ancak duraklarsam bı yerden cok az yukarısına cıkıyor sizce bu normal mi ? Ve ayriyetten bu 1 2 saat gezerken kalorıferlerımde cok az sıcaklık verıyor aracın ıcınde elım ve ayakların donuyor resmen klimayı acsam sıcaklık verır mi son olarak cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkurler bu arada ankarada yasıyorum ankara sogugunuda dusunerek cevap verırsenız sevinirim :)
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Termostad açık kalmış. En yakın zamanda değişmenizi öneririm.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
Racon34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2015 Konum: BEYKOZ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Yani arac sureklı kendını sogutuyor demenize gore bu baska bı nedenden olamaz sanırım ve suanlık bır sıkıntı yaratır mı bana ?
|
|
![]() |
|
red 206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
Sogutma fanin surekli aktif sekilde çalistigi icin yanabilir. O yanncada anlamassan eger conta yakarsin fln filan herseyin bir onemi vardir ariza cozulmezse eger ilerledikce fazla masraf acar .
|
|
hız yapmak marifet değildir,asıl marifet başkalarının canını tehlikeye atmamaktır.
|
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Termostadı değiştirmeniz gerekiyor. Bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum kısa bir süre için ama ilk fırsatta değiştirin. Forumda da konusu var buradan bilgi edinebilirsiniz
Düzenleyen Gokcesel - 05 Ocak 2016 Saat 22:04 |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Yani arac sureklı kendını sogutuyor demenize gore bu baska bı nedenden olamaz sanırım ve suanlık bır sıkıntı yaratır mı bana ? [/QUOTE Bu şekilde devam edilirse yakıt fazla olur, ve motor daha fazla aşınır tam sıcaklığına ulaşamadığından. Ayrıca çekiştende düşer. Düzenleyen Barut - 05 Ocak 2016 Saat 22:52 |
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
Tesekkur ederım bilgilendırdıgınız ıcın yarın sıparış verip degiştircem arkadaşlar bakalım duzelme olacak mı ankara sogugundan kaynaklanıyor olabılır dıyordum ben ama sımdı kafamda netlestı artık.
|
|
![]() |
|
KnHktn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
Sa. aynı şeyi düne kadar yaşıyordum, malum kış gelince hararetin 90 civarında olması gerekiyor. Soğuklar başlayınca sanayiye girdim fiyatlara baktım, otijinali 45 muadiline 20 TL dedi. Orijinali tavsiye etti, önemli dedi vs vs. Yaz boyunca sıkıntısını yaşamadığım için sorun olmayacağını biliyorum. 20 TL'ye aldım taktım. Şimdi hem aracım daha çabuk ısınıyor, hem de ben doyasıya sıcak ortamın tadını yaşıyorum. Elinde 10 numara anahtar varsa söküp takabilirsin, fakat dikkat et motor sıcakken yapacaksan hafif somunu gevşetip havasını almasını bekle.
Sıcak ve mutlu yolculuklar ![]() |
|
![]() |
|
ARDADOGAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ARDADOGAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
KARDEŞİM AYNI SIKINTI BENİM ARBAMDADA VARDI 307 DE HARARET NE YAPTIYSAM YAZIN ANTALYA GİBİ BİR YERDE 70 DEN YUKARI CIKMADI HANGİ USTAYA SORDUYSAM BİRŞEY OLMAZ DEDİLER HATTA HARARETİN DÜŞÜK OLMASI İYİDİR HİÇ BİR ZARARI OLAMAZ DENİLDİ LAKİN KURBAN BAYRAMININ 1.GÜNÜ HARARET BİRDEN 130 UGÖRDÜ E HALİYLE PANİK OLDUK SERVİS YOK TAMİRCİ YOK DAĞ BAŞINDA KALDIK MEĞERSE SORUN MUŞÜLDENMİŞ ARIZALANINCA HARARETİ 130 GÖSTERMİŞ MUŞULÜN FİŞİNİ ÇEKİNCE FAN DREK DEVREYE GİRİYOR O ŞEKİLDE İSTANBULA GELDİM MUŞÜLÜ DEĞİŞTİRDİM SADECE. ŞİMDİ HARARET DÜZELDİ 90 DA SABİT KALIYOR BENCE MUŞULNÜ DEĞİŞTİR DERİM 30LİRALIK PARÇA KAFAN RAHAT OLUR ANLATTIĞIN SORUNUN AYNISI BENDEYDİ ŞİMDİ SIFIR SIKINTI....
|
|
SEZARIN HAKKINI SEZARA VERİCEKSİN
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
arkadaşlar forum kuralları gereği küçük harfler kullananlım. iyi forumlar
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Kardeşim ama benimki durdugumda durakladıgımda bazen 80 90 goruyor muşulundan olacagını zannetmıyorum o yüzden arkadaşların dedigi gibi termostatda bir sıkıntı var musaıt zamanda değiştirecegim.
|
|
![]() |
|
ARDADOGAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ARDADOGAN
tabiki termostat olabilir ama benim arabada aynıydı trafikte falan dur kalkda 90 oluyordu
|
|
SEZARIN HAKKINI SEZARA VERİCEKSİN
|
|
![]() |
|
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
Aynı sorun bende de mevcut.Hararet 70-74 arası seyderiyor.Bugünlerde ustaya uğrayacağım,sonuçları paylaşırım arkadaşlar.
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
%100 termostad başka bişeyi elletme değiştirme t crübeyle sabittir
Düzenleyen koray.turan - 07 Ocak 2016 Saat 22:09 |
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
|
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
Evet Koray dediğin gibi termostat yan sanayi ve arızalı çıktı.Onu değiştirdik bu sefer de fan açmadı,fan müşürü bozuk çıktı.Kahverengi müşürü de değiştirdik şimdi gayet iyi.
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Geçmiş olsun sevindim sorunu çözmenize
|
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
|
Teşekkürler yardımların için.
|
|
![]() |
|
Olmamış arkadaşlar.Bugün tekrar aynı sorunu yaşamaya başladım.Hararet 80'lerde geziyor.
|
|
![]() |
|
Çok zorlarsam 90 a doğru çıkıyor.Müşür ve termostat değişmişti.Daha on gün olmadı termostat takrar bozulmuş olabilir mi dersiniz?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |