![]() |
|
Statik Elektrik Mağdurları!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2016 Saat 10:33 |
Herkese merhaba arkadaşlar.Malum kış aylarını yaşadığımız şu günlerde kauçuk tabanlı ayakkabılar ve bol polyesterli giysiler sayesinde statik elektrikle yükleniyoruz.Arabanın kapısına her dokunduğumda çarpılıyorum.Yani öyle çıt-çut falan değil sanki prize parmak sokmuşuz gibi.
Bu sorunu yaşayan arkadşlar bunun pratik bir çözümü var mı acaba?Bir de anti-statik malzemeler bileklikler falan oluyormuş.Anti-statik direksiyon kılıfı üretimi yapmaya düşünüyorum nasıl olur dersiniz? |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben arada bir toprakta yürüyorum.
|
|
![]() |
|
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O da işe yarıyormuş evet.Bir de ben gezineyim bakalım
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |