![]() |
|
Motor Sesi Arttı - Yüksek Devirde Uğultu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
vesvas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2015 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2015 Saat 16:31 |
Merhaba arkadaşlar,
Aracım 2004 model Benzin/LPG 1 hafta önce motor ve kayışlardaki sesin arttığını farkettim. Yüksek devirlerde uğultu başladı. Ve gaza basınca konsolda titreme var. İlk aklıma gelen hava filtresi yada kelebeğe giden borularla mı ilgili diye. LPG ile ilgili de şüphelerim var. Acaba regülatör/beyin yada enjektörler bunu yapabilir mi, gaz ayarı ile ilgili olabilir mi? LPG uyarı ışığı uzun süredir yanıyordu. Yani çekişde çok ciddi bir azalışı açıkçası farkedemedim. Yağı suyu yerinde. Önerisi olan var mı arkadaşlar, bir ustaya göstermiştim normal diye geçiştirdi, artık muhattap olmak da istemiyorum. Boşu boşuna bizi de bi ton masrafa sokmasınlar. Aynı zamanda gazdan ayağımı çekince araç kendi kendine gaz verir gibi deviri yavaş düşürüyor, eskisi gibi aniden kompresyona girmiyor. Tüm belirtiler bana göre gaz kelebeği bölümünü, motora hava giriş bölümünü gösteriyor. Ne yapmalıyım sizce, şimdiden teşekkürler. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |