![]() |
|
206+ Bi-Xenon Mercek Uygulamasi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2015 Saat 16:30 |
||
Merhabalar,
Aracimi bilen bilir. Orjinalligi cok bozmadan aracta yukseltmeler yapmayi seven birisiyim. Dun farlari acip Bi-Xenon isine girelim dedik. Ankarada Etlikde Boom Garaj saolsun elinden geleni yapti harika bir is cikti. Ankarali arkadaslara tavsiye ederim. 2.5 inch selenoid perdeli mercek kullandik. UZun fari ayirdik. Normalde far kapali iken sellektorde h1 halojenler yaniyor. Kisa huzmeyi actiginizda sari yanmiyor mercek perdesi kalkiyor. 5000K 55w xenon kit kullandik aydinlma harika oldu oncesinde onumu gormuyormusum. Uygulama ve sonrasi fotolar ve videolar alttadir iyi seyirler gece performansini da ekleyecegim. Farin sokulmesi Uygulama sonrasi Fotolar, ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ellerinize sağlık, çok güzel iş çıkarmışsınız
![]() |
|||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|||
![]() |
|||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
||
Eline sağlık ali maşallah güzel olmuş maliyet nedir.
|
|||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|||
![]() |
|||
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
||
kelimesi kelimesine aynı düşünüyorum. ya arkadaşlar 2004 model 206 yı veyrona çevireceğiz bu zihniyetle ![]() ama emeklerin karşılığını görmek güzeeeeel
![]() |
|||
MORALİ AĞRIYOR....
|
|||
![]() |
|||
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Mercekleri nerden temin edebiliriz yurticinde yada bi link atabilirmisn abi masallah cok guzel olmus
|
|||
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
facebook da boom garaj var alican yigit (ankara da) onunla iletisime gec.
|
|||
![]() |
|||
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
||
Bide montaj icin herhangi bir kesme islemi yapildimi
|
|||
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|||
![]() |
|||
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
||
Güle güle kullan ali güzel olmuş
|
|||
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|||
![]() |
|||
Sercan Mungan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
||
Çok yakışmış gerçekten güzel günlerde kullanmanız dileğiyle ali hocam,ben de far temizliği için içini açtırmıştım sanırım sonrasında düzgün kapatamadılar araba yıkandıktan sonra 2 3 hafta içinde buhar gitmiyo kaplıyo farın içini tamamen.
|
|||
![]() |
|||
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
||
Plus'a yakışmış olay. Elinize sağlık Ali hocam dediğin yerini görmüştüm internette gezerken sen yaptırdıysan tavsiye ederim herkese
![]() |
|||
![]() |
|||
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
||
ilk resimde farların sökülmüş halini ben yanlış görmüşüm. Farlara siyah kaplama yaptın sandım ne kadar güzel olmuş beyaz arabaya siyah farlar diye içimden geciriyordum tekrar dikkatli baktım far yokmuş meğer :)))
|
|||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|||
![]() |
|||
gkhn92 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
||
2 aralıkta önce açtığım konuda bana "mercek harikalar yaratmaz" demiştin ancak 11 gün sonra kendi ağzınla "önceden önümü görmüyormuşum" diye yazmışsın. Çok enteresan değilmi :) Büyük konuşmamak gerekiyor.
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=40797&title=bixenon-far-aydinlatmasi
|
|||
![]() |
|||
||
Hala dedigimin arkasindayim. O konuda fikrim degismedi. Mukemmel bir sonuc cikmadi. Beklentim belliydi kullandigim arabada fabrikasyon selenoid perdeli mercek var. Memnun olmasam aynali ya donerdim.
Mercek ozellikle taktim cunku mercek odaktaki isigi ters cevirip 2 katinda yayar. Buda mevcut isigin iki katina cikmasi demek. Ayni zamanda karsidakini rahatsiz etmeyecek surucunun gormesi gerekli alani aydinlatacak sekilde yarim daire isik yaymakta. Bu da aynali sisteme gore daha duzgun bir yansima yapiyor. Kullandigim mercek hella veya turevi degil alt seviye bir mercek butceme gore aldigim performans istedigimle denk geldi. Ama daha iyisi olabilirdi biraz daha butce katabilseydim. Buhar sorunu ben de yasadim ama ilk gun oldu sadece sonra hic olmadi. Muayenede sikinti olacagini dusunmuyorum en fazla ayardan sikinti yaparlar. 1800km yol yaptim ayarini biraz kaldirip led ampul alirsam tadindan yenmeyecek. |
|||
![]() |
|||
gkhn92 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
||
Muayeneden gecebilmek icin xenonlarin yerine halojen ampul takmak yeterli onun disinda sadece far ayari bozuk diye hafif kusur yaziyorlar.
|
|||
![]() |
|||
ihsanozlesmis ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2014 Konum: Nevşehir/Niğde Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ihsanozlesmis
||
Selamun Aleykum Usta Pug 306 ya inpro far yapmayı düşünüyoruz hangi marka mercek kullanmalıyız marka ve boyut olarak yeni konu acmayıp kabalık yapmayalım diye burdan yazıyorum.
|
|||
Olmadı Öyle Yaparız...
|
|||
![]() |
|||
yusufmercan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufmercan
||
güzel olmuş gerçekten eline sağlık
|
|||
![]() |
|||
||
Impro zor is. Eger ciddi bir is yapilacaksa hella ya girisilmeli. Sadece isigi toplamak adina ise 2.5" lik yyeter fikrindeyim. Boom garajda alican abi var o daha detayli bilgi verir. |
|||
![]() |
|||
ihsanozlesmis ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2014 Konum: Nevşehir/Niğde Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ihsanozlesmis
||
306 gti tip şeffaf farı alsak uzun kısa ayrı çift mercek yapılabilirmi aceba uzunu mercek yapmanın zararı veya faydası olurmu
|
|||
Olmadı Öyle Yaparız...
|
|||
![]() |
|||
||
Cift mercek benim de aklimda heleki hareketli perfe varsa ki quad xenon oluyor bnw lere uygulayan var hatta alican abimin toledosu oyle gece cok can yakiyor sellektorden bahsetmiyorum
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ihsanozlesmis
||
hareketli perde derken tam olarak merceğin uzun kısa yapması gibi bişey mi?birde can yakıyor derken karsıdakine mi zarar iyi bişey olarak mı kastettiniz.
|
|||
Olmadı Öyle Yaparız...
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |