Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Allah aşkına yardım edin arkadaşlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Allah aşkına yardım edin arkadaşlar

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
staticxxx Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı staticxxx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Allah aşkına yardım edin arkadaşlar
    Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2015 Saat 17:15
Arkadaslar naptıysam yok çözüm yok. Eksozdan çıkan bu kotu kokuya çözüm yok. rolantide çalışırken, düşük devir, yüksek devir her zaman var.
Araba 2 yıldan fazladır bende daha bir kere yaz-kış çalışmamazlık yapmadı. Sagolsun bikere bile yolda bırakmadı. Bakımlarını güzelce yaptırırım. mobil 5w40 fullsentetik yağ kullanıyorum. antifiriz bile mobil. Herşey yolunda ama bu koku yüzünden satacam arabayı. Arabada katalizör yok arkadaşlar. Eksoz emisyon değerleri harika çıkıyor. Satışı hazır vergi-algı borcu yoktur. muayenden elini kolunu sallaya sallaya geçer. Ama kokuyor. Camı acınca felaket durum. Cam kapalıyken sorun yok. Ben biliyorum sıkıntıyı alır çözerim diyene bırakcam. 100.000km yi geçmemiş 1.6hdi 207 ilede takas olur. düşünenler yazsın arkadaşlar.
2000 206xs 90hp 190.000km
Yukarı Dön
KILIÇ Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı KILIÇ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2015 Saat 17:21
Nasıl bir koku yanık kokusumu
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah
2005 Opel Corsa Lila
2000 Clio sümbül Gri
2003 307 XT Lacivert
2004 Palio Go Kırmızı
2005 307 XR Gri
2006 206 Desing Kum gri
2003 c3 Kırmızı
Yukarı Dön
talip206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı talip206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2015 Saat 17:24
Aslında kendin söylemişsin hocam katalizör yok diye. Maalesef bunun tek çözümü katalizör diye biliyorum ben.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı staticxxx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2015 Saat 20:50
Orjinalini yazan: KILIÇ KILIÇ Yazdı:

Nasıl bir koku yanık kokusumu

yok hocam curumus ceset gibi kokuyo
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı staticxxx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2015 Saat 20:52
Orjinalini yazan: talip206 talip206 Yazdı:

Aslında kendin söylemişsin hocam katalizör yok diye. Maalesef bunun tek çözümü katalizör diye biliyorum ben.

hocam kafami bozanda o oluyo zaten. kati ilk iptal eden ben degilimki. kati iptal edip kokmuyo diyende var. 300tl ye universal kat alir takarim sikinti yokta. kati iptal ettirip kokmuyo diyen niye kokmuyo. bendemi bisey var. onu cozemi
Yukarı Dön
talip206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı talip206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2015 Saat 21:25
Katalizör iptali sonrası oluşan yüksek ısı egzos sistemine ve susturuculara zarar verdiğinden dolayı araçtan araca bu durum değişebilir. Bence işini iyi yapan bir egzozcuya gidin. Kat iptali sonrası takılan parçalar var onlardan takabilirler veya katın olduğu bölgeye susturucu tarzı şeyler takılabiliyor. Kat iptali sonrası yüksek devirde verim artarken düşük devirde verimi düşürür. Bence bu sıkıntıları çekene kadar ya katalizör taktirin yada iyi bir egzozcuya gidin fikir alın
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı staticxxx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2015 Saat 22:02
Orjinalini yazan: talip206 talip206 Yazdı:

Katalizör iptali sonrası oluşan yüksek ısı egzos sistemine ve susturuculara zarar verdiğinden dolayı araçtan araca bu durum değişebilir. Bence işini iyi yapan bir egzozcuya gidin. Kat iptali sonrası takılan parçalar var onlardan takabilirler veya katın olduğu bölgeye susturucu tarzı şeyler takılabiliyor. Kat iptali sonrası yüksek devirde verim artarken düşük devirde verimi düşürür. Bence bu sıkıntıları çekene kadar ya katalizör taktirin yada iyi bir egzozcuya gidin fikir alın

Hocam akli basinda bi eksozcu bulamadim. sorduklarim tiriviri. cozumu nette arastirip bulup ustama sadece sunu yap diyorum. cozumu yine nette ariyorum. muayeneden gecemedim kat yerinde kata benzer susturucu var suan. kat orjinal alamam zaten. niye ben allahim ya niye ben. universal kat alsam yine kokarsa mevzusu var bide. kokmayan kokmuyor. satacamda cok fena gidiyor satamiyorum iste. arabaya binenler bidaha benle gorusmek istemiyor
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı staticxxx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2015 Saat 09:35
Arkadaslar matay dan katalizör alıp taktırsam koku gidermi? bide bu yüklemeli kat - yüklemesiz kat olayı nedir? bilen varmı?
Yukarı Dön
jackalizm58 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı jackalizm58 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2015 Saat 10:28
valla hocam durumun kötü ama büyük ihtimal eksoz  gibi görünüyor birde öyle bir sorun bizde yasadık eksoz susturucusunun içinden 2 tane fare ölüsü çıktı kokunun ordan geldiği anlayınca eksozu kestik ve fare ölüsü ile karşılastık kat dahil olmak üzere eksoz sistemi komple yenilettik ne koku kaldı ne bişey motor ısındıkca koku çogalıyordu ve kokunun bütün eksoz borularına bulaşagını düşünerek komple sistemi yeniledik sorun çözüldü yani kat ile alakalı olacagını düşünmüyorum çünkü benim eski araçlarımın cogunda kat yoktu araba sıcakken stop ettikten 2 3 dakika sonra eksozun içini bi kokla derim
--yiğido--
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı staticxxx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2015 Saat 11:17
Orjinalini yazan: jackalizm58 jackalizm58 Yazdı:

valla hocam durumun kötü ama büyük ihtimal eksoz  gibi görünüyor birde öyle bir sorun bizde yasadık eksoz susturucusunun içinden 2 tane fare ölüsü çıktı kokunun ordan geldiği anlayınca eksozu kestik ve fare ölüsü ile karşılastık kat dahil olmak üzere eksoz sistemi komple yenilettik ne koku kaldı ne bişey motor ısındıkca koku çogalıyordu ve kokunun bütün eksoz borularına bulaşagını düşünerek komple sistemi yeniledik sorun çözüldü yani kat ile alakalı olacagını düşünmüyorum çünkü benim eski araçlarımın cogunda kat yoktu araba sıcakken stop ettikten 2 3 dakika sonra eksozun içini bi kokla derim

hocam aracı ilk aldıgımda muayeneden gecemedim. koku yine vardı. sepetlediler. kat taktır gel dediler. içi bos kat takmaya gittim. orta eksoz arka eksoz ara borular komple yenilettim. kat yerine ufak susturucu takıldı. değişmeyen eksoz manifoldu ve oksijen sensörünün takılı oldugu ara boru. muayeneden gectik o şekilde. arkadasın 1.3 dizel astrası var. ondada kat iptal. koku yok arabada. yaw bu nası bi iştir anlayamadımki. nettede aynı. kimi diyor koku var. kimi diyor koku yok. kafama takılan nokta o aslında. ben ecu yazılımını güncelletiyim diyorum. yada modifiye yazılım yukletiyim. yanma verimini daha da artırabilirsem koku gidecektir diye dusunuyorum.
Yukarı Dön
jackalizm58 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı jackalizm58 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2015 Saat 13:09
Valla karisik bi durum hocam birde servise goturun isterseniz hani bizde yaptik kat iptali ama oyle bir durum soz konusu olmadi hic anlam veremiyorum eksoz degilse nedir
--yiğido--
Yukarı Dön
serdaralısan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı serdaralısan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2015 Saat 15:08
hocam motorun oralara baktır 2 hafta olcak sanırım bi megane 1 coupe aldım aynı sorundan dolayı aracı satıyorlarmış ben aldım kaloriferi bile açsam içeriye leş  kokusu geliyordu satın aldığım kişiler bana kat iptal olduktan sora koku yapmaya başladı dediler kat pahalı bizim eskisinide attık alamadık dediler sağ farın olduğu yerdende çarpmışlar aldım şahin parasına olunca babam 106 ile takılıyo arasıra bu yüzden başka araçta lağzımdı aldım aracı huyumdur heryerine tektek bakarım alt motor bağlantılarına kadar bağtım aracın o sırada farkettım yavru bir kedi motorun arka kısmına üşüdü heralde girmiş sabahta araç çalışınca çıkamamış orda ölmüş çürümüş hatta kattan sonra koku yapmasına gelincede katalizör oraya girişi imkansız yapıyor sökülüp düz boru gelince rahatça yavru kedi araya girmiş aracın içi oda spreyi doluydu koku gitsin diye hep alıp sıkmışlar motorun alt bağlantısını söktüm aks çıkartıp aradan çıkardım kediyi attım yıkadım tazyikli suyla şimdi araçta koku flan yok ben 106ıma kavuştum babamda megane coupe ile takılıyor :)
change
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı staticxxx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2015 Saat 16:17
Orjinalini yazan: jackalizm58 jackalizm58 Yazdı:

Valla karisik bi durum hocam birde servise goturun isterseniz hani bizde yaptik kat iptali ama oyle bir durum soz konusu olmadi hic anlam veremiyorum eksoz degilse nedir

iste bende burda takılıyorum. kat iptali yapanların hepsinde olmuyorki bu koku olayı. benim burdan anladığım benim arabada bi film var. baba bakımlı araç. servis bakmaz 10yaş üstünede. sanayide bi dolanacam bakalım bi çözüm bulabilirsek devam yoksa yaza kadar para biriktirip takasla 2010model bi araba yakıstırıyım diyorum. kokmayanından LOLLOLLOL takıntı yaptık iyimi psikoloji bozuldu. yeni araba almadan önce iyice bir koklayacam. koklamadan almam artık LOLLOLLOL
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı staticxxx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2015 Saat 16:39
Orjinalini yazan: serdaralısan serdaralısan Yazdı:

hocam motorun oralara baktır 2 hafta olcak sanırım bi megane 1 coupe aldım aynı sorundan dolayı aracı satıyorlarmış ben aldım kaloriferi bile açsam içeriye leş  kokusu geliyordu satın aldığım kişiler bana kat iptal olduktan sora koku yapmaya başladı dediler kat pahalı bizim eskisinide attık alamadık dediler sağ farın olduğu yerdende çarpmışlar aldım şahin parasına olunca babam 106 ile takılıyo arasıra bu yüzden başka araçta lağzımdı aldım aracı huyumdur heryerine tektek bakarım alt motor bağlantılarına kadar bağtım aracın o sırada farkettım yavru bir kedi motorun arka kısmına üşüdü heralde girmiş sabahta araç çalışınca çıkamamış orda ölmüş çürümüş hatta kattan sonra koku yapmasına gelincede katalizör oraya girişi imkansız yapıyor sökülüp düz boru gelince rahatça yavru kedi araya girmiş aracın içi oda spreyi doluydu koku gitsin diye hep alıp sıkmışlar motorun alt bağlantısını söktüm aks çıkartıp aradan çıkardım kediyi attım yıkadım tazyikli suyla şimdi araçta koku flan yok ben 106ıma kavuştum babamda megane coupe ile takılıyor :)

Hocam dediğin olay ihtimalini daha önce okumuştum biyerde. usta ile inceledik. daha öncede bakımlardada aks filan söküldü. defalarca baktık ama bisey bulamadık. araç çalışırken bagajı acınca burnum yanıyor. eksozdan geldigi cok net belli. klima-kaloriferde hic sorun yok. cok temiz hava geliyor. orta eksoz arka eksoz borular aldıgımda sıfır takıldı. kat yerine kata benzer susturucu var. koku yogun olarak eksozdan, birde sıkıştırınca orta susturucudan önce manifold birleşim yeri var yaylı bir baglantı yapmıslar. ordan gelip camlar acıkken arac icine giriyor. o sadece aracı sıkıstırınca oluyor
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı staticxxx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2015 Saat 16:55
araba çiğ atıyor desem benzin kokusuna hiç benzemiyor. genzimi yakan gözlerimi yasartan cok agır bir koku. bas agrısı bile yapıyor özellikle yazın sıcak havalarda. ne güzel 9bin tl ye aldım. 3bin deharcadım. sıfır gibi oldu diye seviniyordum. bide bu cıktı basıma. hocam gorseniz olede iyiki gidisi filan. ucuyor alet ya. iste bazen kız filan durumu oluyor. sıkıntı oluyor iste anlayın durumu
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı staticxxx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2015 Saat 14:05
Arkadaşlar kokunun kaynagının katalizör yoklugundan dolayı olmadıgını anlamıs bulunmaktayım. katalizör söktürüp koku sorunu yasamıyorum diyenler oldukca ilgisi olmadıgı asikar. sorun su bence. arabamda yan sanayi su radyatöru vardı hararet yapıyordu basamıyordum arabaya dusuk devir kullandıgım icin kurum yaptı motor. orjinal valeo su radyatörü taktırdım hararet olayı bitti. simdi 2500-3000 devir kullanıyorum aracı koku gün gectikce azalıyor. sanırım dusuk devir kullanmaktan motor icinde kurum olustu. arac yakıyor suan kurumu. karbon clean olayına girecem ama cok sorun yasayan var. gerek yok riske girmeye. performanslı sekilde kullandıkca arabayı kurumları yakıp atacak araba. suan denemelerdeyim. koku baya azaldı suan. ins bu sekilde gecer. satmak istemiyorum arabamı elim ayagım. tık demiyor cok sukur. bide koku gecerse kurtulurum binerim rahat rahat arabama. desteginiz icin tesekkurler arkadaslar
Yukarı Dön
sonerkyl Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sonerkyl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2015 Saat 14:09
inşallah hocam dediğiniz gibi koku geçer. 
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000)
308 1.6 vti (2012)
206 1.4 FEVER (2007)
Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı staticxxx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2015 Saat 00:10
Orjinalini yazan: sonerkyl sonerkyl Yazdı:

inşallah hocam dediğiniz gibi koku geçer. 

hocam kati soktum koku yok diyen var. o zaman sorun baska yerde aramak lazim. bugun yine deneme yaptim koku 3.000 deviri asinca gelmeye basladi. demekki napcaz haftasonu 50tl lik benzin alip cevreyoluna cikip once 3.000-4.000 arasi sonra 4.000-5.000devir arasi bi zorlayip temizleme yapmak lazim. wurth olayina girecemde bicok yerde araba tek marsta basiyor tekleme yapmiyorsa sakin carbon clean wurth olayina girmeyin diyor. hocam motor saat gibi tek mars hersey harika is almayalim basimiza simdi. haftasonu veririm coskuyu acarim hertarafini. mayista muayene var. muayeneyi yaptiriiyim koku gecmezse o zamana kadar benzin deposunu sokturur temizletirim benzin filtresinide degistiririm samandirayida yenilerim depodaki pisliktende supeleniyorum. bakalim bununda cozucem sonra ne cikacak basima merakla bekliyorum
Yukarı Dön
serdaralısan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı serdaralısan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2015 Saat 18:15
kardeşim 3bin 4 arası sora 4bin 5bin arası diye gazlama olmaz limitöre sokarak vites değiştir aracına korkma birşey olmaz daha çabuk açılır bu arada gaz kelebeğinden içeri önündeki boruyu sök çalışırken hafif hafif balata spreyi sık emmenin içindeki kurumlar kabarıp kalkar orasıda temizlenir o bile aracın gidişinde büyük etki yapar dene gör tabi çok çok sıkarsan stop eder aracın stop ettirirsen kurumasını bekle biraz sora tam gaz yapıp marşa bas çalışır korkma bişey olmaz ben sık sık tamire gelen araçlara yapardım araç çok deli gaz yemeye başlıyor temizlendikten sonra birde boş hava filtresi takınca çok tatlı bir ses çıkıyor egsoza gerek kalmıyor off limitöre soka soka rampa sarcan bitersin warex egsoz flan
change
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı staticxxx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2015 Saat 10:57
Orjinalini yazan: serdaralısan serdaralısan Yazdı:

kardeşim 3bin 4 arası sora 4bin 5bin arası diye gazlama olmaz limitöre sokarak vites değiştir aracına korkma birşey olmaz daha çabuk açılır bu arada gaz kelebeğinden içeri önündeki boruyu sök çalışırken hafif hafif balata spreyi sık emmenin içindeki kurumlar kabarıp kalkar orasıda temizlenir o bile aracın gidişinde büyük etki yapar dene gör tabi çok çok sıkarsan stop eder aracın stop ettirirsen kurumasını bekle biraz sora tam gaz yapıp marşa bas çalışır korkma bişey olmaz ben sık sık tamire gelen araçlara yapardım araç çok deli gaz yemeye başlıyor temizlendikten sonra birde boş hava filtresi takınca çok tatlı bir ses çıkıyor egsoza gerek kalmıyor off limitöre soka soka rampa sarcan bitersin warex egsoz flan

hocam daha 2 ay önce emme manifoldu, komple gaz kelebeği sensörler ile birlikte, rolanti motoru hepsini sıfır taktırdım. prıl pırıl oralar. kesiciye sokana kadar veririm çoşkuyuda havalar çok soğuk iş çıkartmasın başıma diye abartmıyorum. sanayiye filan bu soğukta gitmek pek gelmiyor içimden. ama bu gece -10civarıydı. sabah camdaki buzu zor kazıdım. tek mars yaptım az bisi rolantide çalıştı motorun sesi bile gelmez oldu ya. sabahta ole tatlı gidişi vardıki acıldığı rahatladığı çok belliydi. benim için önemli olan kokuda kalmadı walla çok iyiyim yaa. bu soğuk havaları atlatıyım bu şekilde. yürüyenden bi agır bakıma sokacam. arka rulmanlar ile ön taşıyıcı ve rulmanları komple yenileyim sürtünmeyi iyice azaltıyım. redline olayına öle giriyim diyorum. hocam hava harbi çok soğuk, riske girmek istemiyorum senin anlıycan. kat yerine kata benzer susturucu var, orta eksoz yeni, arka eksoz yeni. arkayı şöle afilli hafif bir susturucu ile değiştiriyim diyorum ne önerirsin bana?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Stop etme sorunu otomatik 206 son mesaja git 1091 1 VedatAkçay
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 2490 3 kralex18
konu icon Pejo206 Çakmak Sigortası son mesaja git 80 0 kralex18
konu icon 3008 1.2 Puretech 130 Eat8 Ateşleme sorunu son mesaja git 9314 7 erthe
konu icon Subap kaldirma valf hatasi son mesaja git 326 0 Mertdr
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 159 0 TİMSAH 71
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 144 0 TİMSAH 71
konu icon 207 Coilover & Süspansiyon son mesaja git 334 0 ShoryuReppa
konu icon Ariza son mesaja git 224 0 Bayram 0816
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6821 17 talip206
konu icon 206 otomatik basınç ayar arızası son mesaja git 160 1 talip206
konu icon Satilik Peugeot 208 2015 Coilover Basaran son mesaja git 176 0 selahattnsahman
konu icon 208(2015) Başaran Coilover son mesaja git 166 0 selahattnsahman
konu icon Araç içi ekran android auto sorunu hk. son mesaja git 746 1 Ozzy1903
konu icon Peugeot 208 2015 1.2 PureTech Yakıt Tüketimi son mesaja git 225 0 selahattnsahman
konu icon 5008 GT Şanzıman Arızası son mesaja git 217 0 eRRoR
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 906 0 freestyle53
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 357 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 588 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 420 0 leow
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 AUGUST EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
selahattnsahman 3
talip206 3
kralex18 2
TİMSAH 71 2
Mertdr 1
erthe 1
VedatAkçay 1
eRRoR 1
ErkamC 1
Ozzy1903 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English