![]() |
|
Peugeot 206 cabrio |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
İbRahiM_qüRcaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2015 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İbRahiM_qüRcaN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2015 Saat 20:53 |
Arkadaşlar merhaba nasip olursa 206 cabrio alacağım. Kullanıcılardan özellikle fikir ve yardım istiyorum .Forumlarda genellikle övgüden çok eleştirilen bir araç görüntüsünde.İlk defa Peugeot Marka bir sahip olacağım ama hakkında yazılan kötü yorumlar beni tedirgin ediyor .Şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Fırtına61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fırtına61
![]() ![]() ![]() ![]() |
Söylenen lere fazla kulak asma benimde ilk aracım 206 oldu almadan önce sanayiden cikamazsin ön takım sorunları çok olur elinde kalır dendi gayet te memnunum aracım da tüp olsa on numara olurdu insan gibi kullandıktan sonra sıkıntı olmaz biraz araştır fazla hor kullanılmamış temiz bir araç bul al 1 lira fazlası olsun temiz olsun
|
|
![]() |
|
İbRahiM_qüRcaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2015 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İbRahiM_qüRcaN
Evet haklısınız aynen öyle yorumlar yapılıyor.Araç 1.6 lpg yok çok yakarmı ? yani lpg takmama gerek olur mu? Sizinde cabriomıydu ?
|
|
![]() |
|
Fırtına61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fırtına61
2001 206 XT 1.6 16v sunroof lu Trabzonda yasiyorum yakıt olarak ortalama km 0.45-0.50 kuruş yakıyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İbRahiM_qüRcaN
Lpg sanki gerekicek gibi .100 kmde 50 tl çok sanırım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İbRahiM_qüRcaN
Cabrio kullanan bir Allahın kulu yokmu ya 😞
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
206 için çok yakarmı kelimesi hakarettir gerçekten:) Zaten bu araçların son zamanlarda bu kadar yükselişe geçip patlamasının sebebide ilk olarak tasarımı eskimeyen yüzüdür,ikinciside az yakmasıdır.Cabrio bir 206 biraz daha genç veya zevkine düşkün insanların tercih ettiği bir modeldir.Açılır tavan problemleri yaşanıyor bunlarda tavana dikkat etmelisiniz onun dışında genel şeyler söylenicek başka bir şey yok.Peugeotu kötüleyenler içinde eklemek istediğim,hayatı boyunca peugeota binmemiş,ama içinde hep bir merak kalmış kötüleyen beğenmeyen insanların belli zaman sonra gelip araba aldık.Ne aldınız ? peugeot dediklerine şahit olmuş insanım o yüzden kötü araba yoktur,bakımsız araba vardır sizin içinde hayırlısı olsun diyorum...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
AhmetSe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2015 Konum: Beylikdüzü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
Kardeşim beni sakın yanlış anlama ama çok kötü duruyor önden içi desen berbat zaten en az 10 yaşında olucağından döşemeleri felan çok eski duruyor.Bence 20 bin o araca vermek yerine daha tarz yüksek model bir araç alabilirsin.Sakın yanlış anlama beni görüşümü söyledim sadece asla yermek vs. tarzı bi niyetim yok.Çok ucuz duruyor arkadaşımda vardı ordan biliyorum.+sürekli sorun çıkarıyor malesef
|
|
2014 RCZ EVOLUTION 1.6 THP 156 HP OT. GRİ
![]() 2011 SCİROCCO 1.4 TSİ SPORTLİNE DSG OT. MAVİ ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İbRahiM_qüRcaN
Samet bey teşekkür ederim yardımınızdan ötürü.Km de 45-50 yakıyo diye duydum ondan demiştim.Zaten öyle olursa tüp şart olcak,çünkü gezmeyi seven birisiyim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İbRahiM_qüRcaN
Ahmet bey teşekkğr ederim haklısınız öyle aman aman bi albenisi yok belki fakat şuan 20 civarı alınabilcek genç arabası olarak peugeot grubu var.Bide bekarım arka koltuklara hammallık yapana kadar peugeot serisinin cabrıo kasasını alayım dedim.Ve ilk defa böyle bir araca sahip olacağım.Yani tedirginlikkerimde var işin açıkçası
|
|
![]() |
|
AhmetSe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2015 Konum: Beylikdüzü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
Kesinlikle öyle bende 20 yaşındayım.17 yaşımdayken bende ilk araba olarak düşünmüştüm 307 cc veya 206 cc hiç dışarıda görmemiştim internetten ilanlardan felan ilgimi çekmişti baya 2 tane araca baktım ve cidden soğudum arabadan :) normal bi 206 dan tasarım olarak arkadan estetik gerçekten fakat üstünü açınca çok ucuz basit duruyor.Yani sanki yetmemişte en ucuz onu almışsın gibi.Yeni nesil şahinci apaçi aracı gibi.Ne bileyim ben pek beğenmiyorum çevremdekilerde öyle.Okul arkadaşımda vardı üniversitede.Yakıt olarak 25 krş felan yakıyor yani çok yakmıyor.Benim sana önerim 207 veya opel corsa felan bakman.Hem yüksek model bir araç almış olursun.Dediğim gibi daha çok genç şahinci arkadaşlar tarafından kullanıldığı için çok yorulmuş hor kullanılmış araçlar çoğu.Tabi karar senin hayırlısı olsun hakkında :) Kısmet herşey.Bende 307 cc niyetlendim rcz kısmet oldu :) 307 cc de güzel araç bu arada biraz daha para ekleyebilirsen kesinlikle 307 cc al derim.Oldukça klas.
|
|
2014 RCZ EVOLUTION 1.6 THP 156 HP OT. GRİ
![]() 2011 SCİROCCO 1.4 TSİ SPORTLİNE DSG OT. MAVİ ![]() |
|
![]() |
|
EDOBEY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2015 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
Bak hocam ben arablardan anlamam performans v.s. Yasım 37 Benım bildiğim insan hayata bir kez geliyor. Ve bir önceki yasa ve zamana geri donme sansın olmuyor. Şayet bu araba senın ıcın bır tutkuysa gider alırsın alı veli'nin söyleyeceği bitmez. Koskoca otomobil firması bunu uretmiş onlarda akıl yok, hiç arabaya binmemiş ınsanlarda orası oyle burası boyle demiş diyorsun. christoph daum 11 kadar sayan herkes futbol hakkında yorum yapar demiş. Sende şimdi birine birşey sorarsan illakı verebilecek bir cevabı bulunur. 20bin tl dersın ooo o paraya sunu alırsın dıyende cıkar, ama ıstediğini almamış, baskasının hayeline sahıp olursun ve içinde biryerde hep uhde kalır. Ama alırsan ilerde begenmeyip satma imkanın olur. Hiç almazsan hep uhde kalır içinde. Bu iş suna benzer sevdiğin kıza gidip konuyu acmazsın yıllar sonra keşke sansımı deneseymişim dersin. Sen boşver km kaç kuruş yaktı, o paraya opel alırsın v.s işlerini. Varsa sayet ciddi bi hayalin git gerçekleştir. Beğenmezsen satarsın gün gelir ulen bi 206 aracım vardı ustu acık felan dıye resimlerine bakar torunlarına anlatırsın... Ben tv de izledim. 450 bin lira değerinde Porsche otomobil kazanan çiftçi Ali Yalçın ula 4 kişilik olaymış daha iyi olurdu demişti.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fırtına61
Aynen katılıyorum hayalindeki arabaysa al bin işine gelmezse satarsın maddi durumun varsa fazla hirpalanmamis bul al keyfini sur başkasına bakma bende 206 alırken çok kafadan ses çıktı özellikle sunroof lu araba bakıyordum çok ses çıktı HB Clio sunroof lu istediğim gibi bulamadım bu almış olduğum 206 da hoşuma giden beğendiğim arabaydi aldım gayet te rahatım gaza bastimmi zevkini çıkarıyorum arabam çok hoşuma gitti halde hala aklımda Clio HB sunroof lu modeli var bunu satınca alacamda hoşuma gitmeyen beğenmediğim arabaya binmektense istediğim sevdiğim arabaya binerim
Aklimdaki diğer arabalar 207 sunroof lu modeli Subaru impreza 4x4 Fiat punto 1.3 Multijet sunroof lu modeli ideal bir araba olacağını düşünüyorum |
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
kararın nedir bilmiyorum ama şimdi söyleyeceğim pejo sportif bir araçtır genç kesime ve aileye çok rahat hitap eden bir marka her sınıf için farklı bir modeli var aracın cc (kabrio denince) satarken hadi dedinmi satılmaz hastası alır aracı ama 206 4 kapı bir araç alsan sanrooflu modelini ailecekte binersin arkadaşlarınlada zaten önden bakınca aynı hee şuda var şehir içi dur kalkta yakar bu araç uzun yoda hissetmezsin ama illa üstü açık olsun gencim diyorsan gaza bastığımda uzasın diyorsan tavsiyede bulunabilirim benim eskiden servisim vardı 206 cc kullandım satma istedim hemen gitmedi galeri satar ama fiyatı öldürüyor işte araç şöyle olsa giderdi bu fiyata zor flan gibi onu önden hasarlı almıştım kayseriye sattım 2 haftada topladım 6 ayda zor sattım hasar kaydı yok aracın değişen kaput tampon ve farlardı 12bine almıştım 16400 e gitti yapılan masraf bedavaya gitti sora MG F18 aldım üstü manuel açılıp kapanıyor deri tavanlı ama air süspansiyon sıralı sistem ferrari motoruyla aynı yapıda 2 viteste koltuğa gömülüyordum gaza basınca 2 vites 160 ibreyi çok rahat kırıyor emin ol 2 kişilik araç motor tam senin sırtına geliyor zaten gazına basınca birde warex flan oldumu ciğerlerinde o heyacanı yaşıyorsun nakit sıkıntısından sattım 17000e almıştım 24 e verdim siyah renk yani s2000 görünümünde araç düşün öyle birşey çok deli makina ingiliz aracıdır parçaları rover ile aynı
|
|
change
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İbRahiM_qüRcaN
Sağolasın üstat Allah razı olsun bana moral veren en iyi yorum yaptın diyebilirim. Aracı bugün ekspertsize soktuk araç belaltı boyalı çıktı bir de sağ ön çamurlu değişik fakat aracın podyelerde herhangi bir oynama yok.ne dersin değer mi ??
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fırtına61
Model km fiyat nedir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İbRahiM_qüRcaN
Model 2004,km 122 bin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İbRahiM_qüRcaN
Edobey sizlerede teşekkür ediyorum çok güzel yazmışsınız.İnsanın aklı karışıyo yorumlara bakınca.Birde araba tavan hariç komple boyalı çıktı o canımı sıkıyo biraz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fırtına61
Km olarak orjinal km se güzel sorgulama yaptınız mi oynama varmı boya konusunda boyanmasina rağmen soluk parlak çizik ler yoksa daha iyi bence boyalı olması en azından güneş yanması gibi bozuk görüntüler gözünüze batmaz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fırtına61
Renk ne fiyat ne istiyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |