Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Peugeot 206 cabrio
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Peugeot 206 cabrio

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
İbRahiM_qüRcaN Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı İbRahiM_qüRcaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Peugeot 206 cabrio
    Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2015 Saat 20:53
Arkadaşlar merhaba nasip olursa 206 cabrio alacağım. Kullanıcılardan özellikle fikir ve yardım istiyorum .Forumlarda genellikle övgüden çok eleştirilen bir araç görüntüsünde.İlk defa Peugeot Marka bir sahip olacağım ama hakkında yazılan kötü yorumlar beni tedirgin ediyor .Şimdiden teşekkürler.
Yukarı Dön
Fırtına61 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Fırtına61 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2015 Saat 21:43
Söylenen lere fazla kulak asma benimde ilk aracım 206 oldu almadan önce sanayiden cikamazsin ön takım sorunları çok olur elinde kalır dendi gayet te memnunum aracım da tüp olsa on numara olurdu insan gibi kullandıktan sonra sıkıntı olmaz biraz araştır fazla hor kullanılmamış temiz bir araç bul al 1 lira fazlası olsun temiz olsun
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı İbRahiM_qüRcaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2015 Saat 21:51
Evet haklısınız aynen öyle yorumlar yapılıyor.Araç 1.6 lpg yok çok yakarmı ? yani lpg takmama gerek olur mu? Sizinde cabriomıydu ?
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Fırtına61 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2015 Saat 21:56
2001 206 XT 1.6 16v sunroof lu Trabzonda yasiyorum yakıt olarak ortalama km 0.45-0.50 kuruş yakıyor
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı İbRahiM_qüRcaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2015 Saat 21:58
Lpg sanki gerekicek gibi .100 kmde 50 tl çok sanırım
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı İbRahiM_qüRcaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2015 Saat 22:21
Cabrio kullanan bir Allahın kulu yokmu ya 😞
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2015 Saat 00:13
206 için çok yakarmı kelimesi hakarettir gerçekten:) Zaten bu araçların son zamanlarda bu kadar yükselişe geçip patlamasının sebebide ilk olarak tasarımı eskimeyen yüzüdür,ikinciside az yakmasıdır.Cabrio bir 206 biraz daha genç veya zevkine düşkün insanların tercih ettiği bir modeldir.Açılır tavan problemleri yaşanıyor bunlarda tavana dikkat etmelisiniz onun dışında genel şeyler söylenicek başka bir şey yok.Peugeotu kötüleyenler içinde eklemek istediğim,hayatı boyunca peugeota binmemiş,ama içinde hep bir merak kalmış kötüleyen beğenmeyen insanların belli zaman sonra gelip araba aldık.Ne aldınız ? peugeot dediklerine şahit olmuş insanım o yüzden kötü araba yoktur,bakımsız araba vardır sizin içinde hayırlısı olsun diyorum...
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...
Yukarı Dön
AhmetSe Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı AhmetSe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2015 Saat 06:17
Kardeşim beni sakın yanlış anlama ama çok kötü duruyor önden içi desen berbat zaten en az 10 yaşında olucağından döşemeleri felan çok eski duruyor.Bence 20 bin o araca vermek yerine daha tarz yüksek model bir araç alabilirsin.Sakın yanlış anlama beni görüşümü söyledim sadece asla yermek vs. tarzı bi niyetim yok.Çok ucuz duruyor arkadaşımda vardı ordan biliyorum.+sürekli sorun çıkarıyor malesef
2014 RCZ EVOLUTION 1.6 THP 156 HP OT. GRİ

2011 SCİROCCO 1.4 TSİ SPORTLİNE DSG OT. MAVİ
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı İbRahiM_qüRcaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2015 Saat 06:27
Samet bey teşekkür ederim yardımınızdan ötürü.Km de 45-50 yakıyo diye duydum ondan demiştim.Zaten öyle olursa tüp şart olcak,çünkü gezmeyi seven birisiyim
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı İbRahiM_qüRcaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2015 Saat 06:31
Ahmet bey teşekkğr ederim haklısınız öyle aman aman bi albenisi yok belki fakat şuan 20 civarı alınabilcek genç arabası olarak peugeot grubu var.Bide bekarım arka koltuklara hammallık yapana kadar peugeot serisinin cabrıo kasasını alayım dedim.Ve ilk defa böyle bir araca sahip olacağım.Yani tedirginlikkerimde var işin açıkçası
Yukarı Dön
AhmetSe Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı AhmetSe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2015 Saat 12:50
Orjinalini yazan: 45Pej206 45Pej206 Yazdı:

Ahmet bey teşekkğr ederim haklısınız öyle aman aman bi albenisi yok belki fakat şuan 20 civarı alınabilcek genç arabası olarak peugeot grubu var.Bide bekarım arka koltuklara hammallık yapana kadar peugeot serisinin cabrıo kasasını alayım dedim.Ve ilk defa böyle bir araca sahip olacağım.Yani tedirginlikkerimde var işin açıkçası

Kesinlikle öyle bende 20 yaşındayım.17 yaşımdayken bende ilk araba olarak düşünmüştüm 307 cc veya 206 cc hiç dışarıda görmemiştim internetten ilanlardan felan ilgimi çekmişti baya 2 tane araca baktım ve cidden soğudum arabadan :) normal bi 206 dan tasarım olarak arkadan estetik gerçekten fakat üstünü açınca çok ucuz basit duruyor.Yani sanki yetmemişte en ucuz onu almışsın gibi.Yeni nesil şahinci apaçi aracı gibi.Ne bileyim ben pek beğenmiyorum çevremdekilerde öyle.Okul arkadaşımda vardı üniversitede.Yakıt olarak 25 krş felan yakıyor yani çok yakmıyor.Benim sana önerim 207 veya opel corsa felan bakman.Hem yüksek model bir araç almış olursun.Dediğim gibi daha çok genç şahinci arkadaşlar tarafından kullanıldığı için çok yorulmuş hor kullanılmış araçlar çoğu.Tabi karar senin hayırlısı olsun hakkında :) Kısmet herşey.Bende 307 cc niyetlendim rcz kısmet oldu :) 307 cc de güzel araç bu arada biraz daha para ekleyebilirsen kesinlikle 307 cc al derim.Oldukça klas.
2014 RCZ EVOLUTION 1.6 THP 156 HP OT. GRİ

2011 SCİROCCO 1.4 TSİ SPORTLİNE DSG OT. MAVİ
Yukarı Dön
EDOBEY Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı EDOBEY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2015 Saat 13:24
Orjinalini yazan: 45Pej206 45Pej206 Yazdı:

Arkadaşlar merhaba nasip olursa 206 cabrio alacağım. Kullanıcılardan özellikle fikir ve yardım istiyorum .Forumlarda genellikle övgüden çok eleştirilen bir araç görüntüsünde.İlk defa Peugeot Marka bir sahip olacağım ama hakkında yazılan kötü yorumlar beni tedirgin ediyor .Şimdiden teşekkürler.

Bak hocam ben arablardan anlamam performans v.s. Yasım 37 Benım bildiğim insan hayata bir kez geliyor. Ve bir önceki yasa ve zamana geri donme sansın olmuyor. Şayet bu araba senın ıcın bır tutkuysa gider alırsın alı veli'nin söyleyeceği bitmez. Koskoca otomobil firması bunu uretmiş onlarda akıl yok, hiç arabaya binmemiş ınsanlarda orası oyle burası boyle demiş diyorsun. 

christoph daum 11 kadar sayan herkes futbol hakkında yorum yapar demiş. Sende şimdi birine birşey sorarsan illakı verebilecek bir cevabı bulunur. 20bin tl dersın ooo o paraya sunu alırsın dıyende cıkar, ama ıstediğini almamış, baskasının hayeline sahıp olursun ve içinde biryerde hep uhde kalır. Ama alırsan ilerde begenmeyip satma imkanın olur. Hiç almazsan hep uhde kalır içinde.

Bu iş suna benzer sevdiğin kıza gidip konuyu acmazsın yıllar sonra keşke sansımı deneseymişim dersin. Sen boşver km kaç kuruş yaktı, o paraya opel alırsın v.s işlerini. Varsa sayet ciddi bi hayalin git gerçekleştir. Beğenmezsen satarsın gün gelir ulen bi 206 aracım vardı ustu acık felan dıye resimlerine bakar torunlarına anlatırsın...

Ben tv de izledim. 450 bin lira değerinde Porsche otomobil kazanan çiftçi Ali Yalçın ula 4 kişilik olaymış daha iyi olurdu demişti.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Fırtına61 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2015 Saat 13:39
Aynen katılıyorum hayalindeki arabaysa al bin işine gelmezse satarsın maddi durumun varsa fazla hirpalanmamis bul al keyfini sur başkasına bakma bende 206 alırken çok kafadan ses çıktı özellikle sunroof lu araba bakıyordum çok ses çıktı HB Clio sunroof lu istediğim gibi bulamadım bu almış olduğum 206 da hoşuma giden beğendiğim arabaydi aldım gayet te rahatım gaza bastimmi zevkini çıkarıyorum arabam çok hoşuma gitti halde hala aklımda Clio HB sunroof lu modeli var bunu satınca alacamda hoşuma gitmeyen beğenmediğim arabaya binmektense istediğim sevdiğim arabaya binerim
Aklimdaki diğer arabalar
207 sunroof lu modeli
Subaru impreza 4x4
Fiat punto 1.3 Multijet sunroof lu modeli ideal bir araba olacağını düşünüyorum
Yukarı Dön
serdaralısan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı serdaralısan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2015 Saat 14:55
kararın nedir bilmiyorum ama şimdi söyleyeceğim pejo sportif bir araçtır genç kesime ve aileye çok rahat hitap eden bir marka her sınıf için farklı bir modeli var aracın cc (kabrio denince) satarken hadi dedinmi satılmaz hastası alır aracı ama 206 4 kapı bir araç alsan sanrooflu modelini ailecekte binersin arkadaşlarınlada zaten önden bakınca aynı hee şuda var şehir içi dur kalkta yakar bu araç uzun yoda hissetmezsin ama illa üstü açık olsun gencim diyorsan gaza bastığımda uzasın diyorsan tavsiyede bulunabilirim benim eskiden servisim vardı 206 cc kullandım satma istedim hemen gitmedi galeri satar ama fiyatı öldürüyor işte araç şöyle olsa giderdi bu fiyata zor flan gibi onu önden hasarlı almıştım kayseriye sattım 2 haftada topladım 6 ayda zor sattım hasar kaydı yok aracın değişen kaput tampon ve farlardı 12bine almıştım 16400 e gitti yapılan masraf bedavaya gitti sora MG F18 aldım üstü manuel açılıp kapanıyor deri tavanlı ama air süspansiyon sıralı sistem ferrari motoruyla aynı yapıda 2 viteste koltuğa gömülüyordum gaza basınca 2 vites 160 ibreyi çok rahat kırıyor emin ol 2 kişilik araç motor tam senin sırtına geliyor zaten gazına basınca birde warex flan oldumu ciğerlerinde o heyacanı yaşıyorsun nakit sıkıntısından sattım 17000e almıştım 24 e verdim siyah renk yani s2000 görünümünde araç düşün öyle birşey çok deli makina ingiliz aracıdır parçaları rover ile aynı
change
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı İbRahiM_qüRcaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2015 Saat 19:09
Sağolasın üstat Allah razı olsun bana moral veren en iyi yorum yaptın diyebilirim. Aracı bugün ekspertsize soktuk araç belaltı boyalı çıktı bir de sağ ön çamurlu değişik fakat aracın podyelerde herhangi bir oynama yok.ne dersin değer mi ??
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Fırtına61 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2015 Saat 19:22
Model km fiyat nedir
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı İbRahiM_qüRcaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2015 Saat 19:30
Model 2004,km 122 bin.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı İbRahiM_qüRcaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2015 Saat 19:33
Edobey sizlerede teşekkür ediyorum çok güzel yazmışsınız.İnsanın aklı karışıyo yorumlara bakınca.Birde araba tavan hariç komple boyalı çıktı o canımı sıkıyo biraz
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Fırtına61 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2015 Saat 19:58
Km olarak orjinal km se güzel sorgulama yaptınız mi oynama varmı boya konusunda boyanmasina rağmen soluk parlak çizik ler yoksa daha iyi bence boyalı olması en azından güneş yanması gibi bozuk görüntüler gözünüze batmaz
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Fırtına61 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2015 Saat 19:58
Renk ne fiyat ne istiyor
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 345 0 freestyle53
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6461 16 a.selim
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 188 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 464 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 374 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107584 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1611 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3250 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 10041 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8994 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 1077 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 1225 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1695 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55634 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 324 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1434 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 2785 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 289 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2889 0 berkancelik
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
ankaralı_emre 1
Pyrs 1
Barisge 1
Pejocum 1
Rock 1
kralex18 1
Salihsencan 1
leow 1
alibozoglu1 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English