|
Teybimi Açamıyorum |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ktr27
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2015 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2015 Saat 21:10 |
Arkadaşlar peugeot Bipper aracım var aracımdaki teybin açma kapama tuşu var bilirsiniz işte ben o tuşu kırdım nasıl kırdın diye sormayın tuşu çıkardım içinde giri uzun çivi gibi bir şey vardı ona basıyorum açılmıyor tuşunu elim le takdım bastım gene çalışmadı yani teyb gitti artık bunu çalıştırmanın bir yolu varmı yani bunu bir şeylere basarak çalıştırımazmıyız yardım ederseniz sevinirim.
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cd takma tusunu dene, cd takarsan belki otomatik calısır bilemedim baska türlü zor
Düzenleyen GökhaN - 27 Kasım 2015 Saat 21:42 |
|
ktr27
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2015 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
deniyeceğim eğer olmazsa size geri dönüş yaparım.
|
|
Efe-Pöjo
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yok cd takınca açık değilse çalışmıyor. en azından rd4 te öyle. umarım siz de böyle değildir.
|
|
ktr27
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
olmadı malesef başka çözüm yokmu yada buna kim bakar ses sistemi takanlar bakarmı ?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |