|
Dogo Arjantin Arıyorum |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |
mbolun
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2008 Saat 22:54 |
arkadaşlar doğo arjantin cinsi köpek arıyorum yavru tercihimdir aklınızda olsun duyan bilen tanıdıgında olan varsa ilgilenirse sevinirim canlı tek 106 gti dır kendileri buda resmi
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kardeşim benim izmirde bir arkadaşım Bunun ticaretini yapıyor yarın ulaşır bilgi veririm sana
|
|
Rz@_106
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2008 Konum: KonYa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 133 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
pek bi asil bakışlıymış hayvan nette yokmu satılık ilanları felan ben bi bakıyım hatta
deran abi hemen yetişti bile Düzenleyen Rz@_106 - 14 Aralık 2008 Saat 22:57 |
|
mbolun
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ya aslında bedavaya arıyorum yada ucuza cunku rakamlar ucmus durumda
bahcelı evımde var 106 gti da:)) bi bu eksik yani:)
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Güzel bir köpekmiş..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bedava zor baba hele dogo argentino altın değerinde özel izinle geliyor secereli hayvan |
|
mbolun
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
en azından fiyat alırsan sevınırım
belkı ucuza verır tanıdık dıye:(
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ok kardeşim elimden geleni yaparım yarın sabahtan |
|
mbolun
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eyvallah
|
|
deterjan
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
muthis secim
|
|
ask from more
|
|
sem317
1. Vites Site Çilingiri Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2008 Konum: BÜYÜKÇEKMECE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
valla bu köpegi bulmakda bi mesele.....
|
|
Çilingirci
|
|
İsmail
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaş güzel köpek , rotweiler istersen yakında çifleştiricem ayarlarız.Forumdaki arkadaşlar görmüştür ZEUS rotweilerimizi , çifleşince pt üyelerimize ayarlıcam. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kardeşim ancak ulaşabildim arkadaşıma elimde var bir tane diyor beyaz lekesiz secereli isterse onu 1500 liraya veririm diyor ama acelesi yoksa dedi beklesin yakında çiftleştirecek doğanlardan bir tane veririm dedi 350 - 400 civarı olur dedi ama ben yine bastırırım daha da indirtirim beni kırmaz
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
300-400 çok iyi fiyat ben 1.5 sene önce 1000 ytl ye almıştım ankaradan halen bakıyorum kızıma :))
|
|
mbolun
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ok banada fiyat cok ıyı geldı bıde benı kırmaz dahda ıner dıyorsun super olur:)
yavrular dogdugunda tekrar goruselım o zaman
Bu arada tsk ederim
|
|
iLLeGaL
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim bir arkadaşım almıştı geçen sene kış ayında 500 dolara, yaza dogru bi hayli büyümüştü hayvan kendisi toptancılık ile uğraşıyor dükanlarının olduğu yerde bi kulube yapmıştı gece çalmışlar köpeği şu an kayıplarda hayvan...
|
|
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dogoyumu çalmışlar ?
|
|
mbolun
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
iyide o doğo kendini çaldırdıysa doğo değildirki zaten:)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çakma dogodur o yahu dogoyu çalmak için öldürmen lazım çünki diğer köpeklerin etkilendiği spreylerden etkilenmez yani uyutamaz yada bayıltamassınız |
|
iLLeGaL
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
artık nasıl becerdikleri bilinmez ama hayvan tam yetişkin değildi yani oyun çağında yavruydu kimi görse kuyruk sallıyordu... |
|
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |