![]() |
|
automatic lighting fault ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
crazysado ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı crazysado
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2015 Saat 03:44 |
Merhaba arkadaşlar 206 2005 xt aracimin on cami önceden değişmiş sensor kayik sekilde duruyodu sponsorumuz Rsh otomativ saolsun beni bi ustaya gönderdi usta sensoru tekrar yerine oturttu.far ve yagmur sensorum calisiyodu.daha sonra araci calistirdigimda ekranda automatic lighting fault yazısı çıktı.isin garibi koldan aktif veya deaktif edebiliyorum.fakat o yazi canımı sıktı bu hatayi nasil duzeltebilirim pc ye mi bağlanması gerek sizce?
|
|
![]() |
|
crazysado ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı crazysado
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar bi yorum alabilirmiyim basina böyle bi sorun gelen yokmu?
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sadi baya bir baktım yabancı sitelere felan da kesin bir sey yok genelde sensör problemi ile ilgili birşeyler anlatılmış. sen pc ye bağlat bir istersen hangi hata kodunu veriyor. soket baglantılarından felan kaynaklı olabilir. aslında elm327 almak lazım böyle şeyler için bir hata kodunu öğrenmek için 10-15 tl para istiyorlar.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı crazysado
Abi adam kutuyu hemen çıkardı ben uğraşıyom cikaramiyom bi türlü
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=15546
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı crazysado
Bugün oto camciya gittim sensor söktü sensörün on cami kırılmış otomatik lighting fault hatasi almam bu yüzdenmiş sensor camini değiştirdiler suan far ve yagmur sensorum Saglik sekilde calisiyor hata mesajı da kayboldu.sensoru Calismayan arkadaslarin bilgisine....
Düzenleyen sonerkyl - 25 Kasım 2015 Saat 11:20 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |