|
Lastik ve Jant Tavsiyesi. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ideall35
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2015 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2015 Saat 22:43 |
Sevgili arkadaşlar. Aracımı bu hafta satın aldım ve ufak tefek bakım için özel servise bıraktım. 4-5 gün içerisinde teslim alacağım. Aracımın lastikleri çok eski. Bu yüzden lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum. Lastikleri değiştirirken belki jantları da değiştirebilirim. 307'ye özellikle iyi giden lastik ölçülerini (yani orjinali dışında var ise) ve varsa jant tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden cevap verecek ve yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim. Saygılar...
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam verdiğim linki incelerseniz tavsiye edilen farklı jant çeşitleri mevcut ve resimlerde tabi sonuç için öncelikle bütçe önemli dir.
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=17381&PN=2&title=307-sw-modluyoruz-jantlar-takildi
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
ideall35
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2015 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkür ederim.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |