![]() |
|
206 Sarmal Direksiyon Kılıfı Uygulaması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
freelion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2015 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2015 Saat 14:23 |
Öncelikle; forumda direksiyon soyulmasıyla ilgili bilgi veren ve paylaşımlarda bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Tavsiyeler doğrultusunda, Sarmal direksiyon kılıfı alarak, içinden çıkan ip ile diktim ve direksiyonumun evrelerine ait birer fotoğrafı aşağıda sunuyorum. Aynı uygulamayı yapmayı düşünen arkadaşlar için bir tavsiye, kutudan çıkan iğne kırılıyor. Yanınızda mutlaka orta boy bir yorgan iğnesi bulundurun. ![]() Direksiyonumun İlk Hâli Kılıfın Yerleştirilmiş Hâli Ve Sonuç.
|
|
Bir yaya, bir toplu taşıma, derken oturduk koltuğa...
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
On numara olmus gule gule kullan.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
Fırtına61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fırtına61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Güzel oldu bende 206 ma karbon desenlisini diktim resmini bi ara eklerim
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Güzel oluyor bende kullanıyorum.Direksiyon yıpranmasın diye yapmıştım tedbir amaçlı.Güle güle kullanın...
Düzenleyen samet206 - 08 Kasım 2015 Saat 20:53 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Fırtına61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fırtına61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
seamad ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 380 |
Ben aracı ilk aldığımda ankara Şamaz oto sanayinde deri direksiyon yaptırmıştım, sarmal olanlarda yanları orjinal gibi durmuyor , uygun fiyatlı istenirse tercih edilebilir ama orjinal bir şey olsun derseniz kesinlikle döşemecilerde tam direksiyon kaplama yapılmalı tabiki iyi bir deri kullanılara, benim aracın resmi aşağıda örnek olması için...
![]() |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
kaça yaptırdın hocam.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
seamad ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 380 |
2013 yılında yanlış hatırlamıyorsam 175-200 TL gibi bir rakama yaptırmıştım...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |