![]() |
|
Ön Park Lambası Yüzünden Muayeneden Kaldım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EDOBEY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2015 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2015 Saat 10:38 |
Valla bende bigün boyle duydum parklanbası da neymıs merak ettip araştırmıştım. Meğer araç park ettiğimizde 4 yerine yakılması gereken ısıklarmış. Farları ılk açmada ekran panelinin ısıklandırmasıyla birlikte yanan kucuk lamba. Ikıncı çevirmede kısa far yanıyor.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aydınlatma lambalarında sıkıntı varsa kalırsınız.Park lambaları normal farın park ampulu 3-4 TL bişeydir dipsiz ampul üstünden çıkan ampul değerlerine göre alıp yenileyin.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi gunler forum kurallari geregi uyelik bilgileriniz düzgün olarak girmenizi istiyoruz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
oboynukisa ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2015 Konum: a Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oboynukisa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar merhaba. Başlıkta da yazdığı gibi ön park lambaları işlevini yerine getirmiyor diye kaldım muayeneden. Böyle bir lamba olduğunu bile bilmiyordum :) hangi düğmeye basınca bu çalışıyor ve çalıştığını anlarım. Bozuksa değişimi pahalımıdır. Yardımcı olursanız sevinirim. Haftaya tekrar giricem muayeneye.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |