![]() |
|
Tamir işareti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2008 Saat 19:50 |
||
106 kullanan arkadaşlar sorum sizlere. aracınızın kontağını açtığınızda km sayacının olduğu yerde ilk önce bir sayılar belirir ve yanındada tamir anahtarı işareti vardır ve o sayılar belli aralıklarla düşer. mesela benim 2200 dü şimdi 100 kaldı. ve yhanıp sönüyor. motoru çalıştırdığınızda da normal km ile ilgili sayılar gelir. benim sorunum normal kilometrenin üstünde saat vardır. o saatin yanında tamir anahtar işareti çıkıyor.. kontağı açtığımda karşıma çıkan sayı azaldığı için yanıyor sanırım . bu srunu nasıl çözeriz. serviste bilgisayara bağlatıp tekrar o sayıyı mı yükseltiriz yoksa daha basit bir yolu varmı
|
|||
![]() |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
o İşaret ne zaman servise gitmeniz gerektiğini gösteriyor yani ne kadar km sonra servise gideceğinizi serviste bakımlar yapıldığında tekrar eski haline dönecektir.
|
|||
![]() |
|||
||
ben serviste değilde 2 gün önce yağ,filtreler,fren merkezleri vs bakımlarını yaptırdım illa servisemi gitmek lazım şimdi :)) o işareti nasıl kaldırtabiliriz peki. yada devamlı kalmasının bi sakıncası varmı
|
|||
![]() |
|||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
kitapçığında resetlenmesi ile ilgili prosedür vardır.. mesela 206larda sol düğmeye kontağı açmadan basılı tutuyorsunuz. Sonra kontağı açıp birkaç saniye beklerseniz 10 dan geriye doğru saymaya başlıyor sayaç bittiğinde 20000 e tekrar ayarlanmış oluyor
|
|||
![]() |
|||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
||
O işaretin bir önemi yok..Kitapçığından sıfırlayabilirsin..
|
|||
![]() |
|||
||
Sol düğme dediğin nedir hocam ?
|
|||
![]() |
|||
||
anladım .. benim o zaman 106 ile ilgili bir kitapçık bulmam lazım teşekkürler.
|
|||
![]() |
|||
||
hocam buldum . göstergedeki sağdaki düğmeye basılı tutuyorsunuz kontağı açıp 10a kadar saydıktan sonra ekranda =0 işareti çıktıktan sonra işlem tamamlanmış oluyor
|
|||
![]() |
|||
||
Gostergelerin oradaki çubuk hani sağdaki günlük km soldakide gosterge ışıklarının derecesini ayarlıyor zannedersem Haşim onu kastetti... |
|||
![]() |
|||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
||
Evet o
|
|||
![]() |
|||
||
fakat peugeot 106larda sağdaki düğme benden söylemesi :) ben kitapçığın yalancısıyım :)
|
|||
![]() |
|||
iLLeGaL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
||
geçmiş olsun dileklerimle...
|
|||
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
|||
![]() |
|||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
denemekten zarar çıkmaz.. gösterge panelinde 2 tane düğme var.
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |