|
HAVA DEBİMETRESİ ARIZASI |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
ahmet_bjk
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Elektronik parça olduğu için içerisinden bir lehimin veya telin koptuğunu düşünüyorum. Bu kopan yer birbirine tekrar lehimlenirse düzeleceğini düşünüyorum. Parçayı açabilsem kendim yapacağım ama açamadım, fazla zorlayıp kırmak da istemiyorum. Görüştüğüm tamirci bir bakarız tamir edilebilir birşeyse yaparız diyordu. |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
ahmet_bjk
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
spreyle temizledik olmadı , bir gece tinerde beklettim o da olmadı...
Düzenleyen ahmet_bjk - 02 Ocak 2014 Saat 01:03 |
|
|
|
ahmet_bjk
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
dediğim sprey balata spreyi değildi, tanıdık tamirci elindeki bir spreyi sıktı. Soketin girdiği bacaklarda herhangi bir sallantı yoktu ama sallantı olmadan da kopmuş olabilir. |
|
|
|
gazneli
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ahmet bey parçayı bende söktüm temizledim ama benim araçta arıza ışığı yanmıyor sadece rolantide tekleme yapiyor siz nasil ölçtünüz? ahangi ayaklardan? ben bluethoot ile bağladğımda maf değerlerinin oynadığını gördüm bu oynamanın sebebi nedir bilen arkadaş var mı?
|
|
ahmet_bjk
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
Hava debimetresi arızalı olsaydı arıza ışığı yakardı. Arıza ışığı yakmıyorsa o parçayı hiç kurcalamayın bence çünkü çok hassas hemen bozulabiliyor.
Bende hava debimetresi arızalıyken rölantide bir sıkıntı yoktu. Rölantideki oynama devirdaim pompasından da kaynaklanabiliyormuş, iyi bir ustanın bakmasında fayda var. |
|
|
|
gazneli
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok şükür temizledikten sonra geri taktım bir skıntı olmadı en azından onu da temizlemiş oldum... rölanti deki tekleme devam ediyor ama gariptirki senkron halinde yapiyor... hareket halindeykende araba vuruntu yapmaya başladı yarın iyi bir servise götürcem bir arkadaşım tavsiye etti kendi ustası makine muhendisi bir arkadaş inşallah çözüm bulursak sizinle de paylaşıcam...
|
|
Designbyonurkaya
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 162 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Designbyonurkaya
|
sanırım burda da bulamadılar sorunun cozumunu :)
|
|
gazneli
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynı sorunu bakimdan sonra bende yaşadım debimetrenin sorunlu olduğunu devirdeki tutarsızlıktan alıyabilirsin. sorunu bu parçadan olduğunu anlamanın en kolay yolu motor calisirken debimetrenin soketini cikarttiginda arabanın devrinin sabit kaldığında anliyabilirsin. tamire gelince bence hic bulaşma değiştir derim
|
|
Cihan83
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Mart 2017 Konum: Isci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaslar bu gun seviste ariza tespitinde debimetre arizasi dendi ama ariza belirtisi olarak sadece sari motor ariza lambasi yaniyor baska anormal bir durum yok temizlesekamba soner mi
|
|
temha2006
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2023 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı temha2006
|
Arkadaşlar bende 308 2016 model dizel araç var yaklaşık 160 bin kmde araç P1632 arizasi verdi ancak benim usta cok anlamadi olayi. biraz arastirdim maf sensoru gibi birsey yaziyor. genelde bu araclarda mazot müşür arizasi yapiyormus . yardimci olabilecek var mi? bir de usta tavsiye edebilir misiniz ?
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |