![]() |
|
2005 206 hdi xline Far Değişimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
freelion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2015 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2015 Saat 17:35 |
Arkadaşlar, Ön farlarımın birisi yanmıyordu ve forumdan aldığım bilgiler doğrultusunda 4 adet h7 aldım (ikisi uzun, ikisi kısa) ama sürücü tarafındaki ilk yuva h7 olmasına rağmen ikinci yuvadan h1 ampul çıktı. Yolcu tarafındaki ampüllerin ikisi de h7, orada bir sıkıntı yok.
Aracımda bir sıkıntı mı var? Yoksa bu durum normal mi? Yapmam gereken herhangi bir işlem varsa yardımcı olacak önerilerinizi bekliyorum. |
|
Bir yaya, bir toplu taşıma, derken oturduk koltuğa...
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
H1 Sisler anlamadım tam olarak ama H4 Yada H7 olması lazım ampullerin buzlu cam eskı tip farlarda H4 kullanılır uzun kısa aynı ampüldür.Şeffaf camlar H7 tipi kullanır bunda ayrı ayrıdır.H1 ampül nerden çıktı tam olarak anlayamadım.Far değişimi derken farımı değiştirceksiniz ayrıca ?
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
H7 ile h1 aynidir nerdeyse bende sis farina h1 bulamadim h7 takmistim sadece h1 daha kisa h7 daha uzun boyda
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
freelion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2015 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anlatım bozukluğu için özür dilerim. Far ampullerini değiştirdim. Sürücü tarafında, iç tarafta kalan ampül yuvasından h1 ampül çıktı. Fotoğraf üzerindeki numaralara göre; 3 numaralı bölümden çıkan ampül, h1. diğerlerinin hepsinden h7 çıktı ve değiştirdim. ![]() |
|
Bir yaya, bir toplu taşıma, derken oturduk koltuğa...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |