![]() |
|
307 Lamb |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2015 Saat 16:29 |
hocam shell nitro+ var birde oradan deneyin benzini katkılı olan versiyonu shelin aradan ayda 100 tl lik alsanız yeterli
Düzenleyen sonerkyl - 20 Ekim 2015 Saat 16:31 |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Mk307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bakalım yine PO dan aldım yine tekledi marşa girerken,benzin azaldı gittim opet maslak istasyonundan aldım,hiç sıkıntı cekmeden calıstı ve cekişi belli edecek seviyede gösterdi kendini
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
ben totalden çok benzin aldım herhangi bir sıkıntı çekmedin.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Mk307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Bende öyle düşünüyorum,bu arada hangi firmadan yakıt alabilirim ? Genelde petrol ofisinden alıyordum evime en yakın oldugu için fakat hiç memnun değilim yakıtından .
Opette yakın evime bazen opetten alıyorum memnunum opetten ,totalin yakıtı iyi diyorlar sizce öylemidir ? Petrol ofisinin benzini pis oluyor cekisi falan memnun etmiyor. |
|
![]() |
|
106fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
Bende benzin lambası yandıktan sonra 90 km civarı gösteriyor.Bildiğim kadarıyla km göstermemeye başladığı zaman 30-35 km arası kadar daha gidiyor.Benzin ışığı yandığında deponda yaklaşık 7 lt kadar benzin olması gerekir.Ama senin araç sw olduğu için belki birkaç km fark edebilir.
|
|
2003 307 XT PRE 1.6 110 HP
|
|
![]() |
|
Yakıt azaldığını ikaz eden gösterge lambası yandığı zaman daha kaç km gidebilirim ? Aracım 307 sw 1.6 benzin otomatik.
Genelde 30-45 km arası diyorlar nasıl öğrenebilirim,yol bilgisayarından bakınca 45den 35e kadar düsüyo sürdükçe sonra km göstermiyor anlamadım ? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |