|
407 kalorifer sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
EMİR
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2015 Konum: karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2015 Saat 09:58 |
yaklaşık 2 aydır 407 exsetuvi black sahibiyim.
malum kış yaklaştı kaloriferi açıyorum. sol kısım soğuk üflüyor. sıcağa geçmiyor. bu konu hakkında tardım edebilecek olan var mı?
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle hoşgeldiniz bir tarafa soguk üflemesi iki sebebi vardır diye düşünüyorum gögüs içinde yönlendirici kapaklar yafa kalorifer peteginde hava var yarım ısınıyordur yada tıkanmıştır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
EMİR
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2015 Konum: karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkür ederim. bu yönlendirici kapakların değişimi için ön panelin komple sökülmesi mi gerekiyor.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
yani söylediklerim tahmini hocam belkide kalorifer kumanda panelindede problem olabilir. tabi yönlendirici kapaklardansa ön panelin sökülmesi gerekecektir. ama öncelikle en ucuz yöntemlerden baslayın ve iyi bir usta varsa kontrol ettirin.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
EMİR
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sizinde dediğiniz gibi yönlendirici kapak kırılmış. bugün elektrikci ye gösterdim.
sağolsun arkadaşlar ön paneli sökmeden işi hallettiler. |
|
Aerdurur
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2015 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ayni Sorunu Bende Yasiyorum 407 executive black aracim var kalorifer bu zamana kadar gayet iyiydi fakat simdi son bir haftadir on sag taraf soguk on sol sıcak ufluyor ayni sorun mu dersiniz acaba
|
|
Peugeot Yaşam Biçimidir :)
|
|
sonerkyl
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sizin aracında sıkıntısı büyük ihtimal yönlendirici kapaklardan kaynaklanıyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
Aerdurur
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2015 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Anladim servise goturmeyi dusunuyordum gitmeden bende bir gostereyim tamirci arkadaslara bakalim sağolun ..
|
|
Peugeot Yaşam Biçimidir :)
|
|
Efkan
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yönlendirici kapaklar nerede satılıyor fiyat bilgisi verirmisiniz
|
|
mistercasper
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bu sıkıntı makyajsız 407 lerde maalesef kronik çözümü ise biraz maliyetli... Eğer yönlendirici klepe kırılmış ise maalesef göğüs tamamen sökülmesi gerekiyor ve klima kazanına ulaşıp oradan kurulan parçalar yenisiyle yada işi bilen bir usta tarafından tamir olması gerekiyor sivasta klimaci erhan usta bu işin uzmanı servisin 3 te 1 fiyatına tamir yapıyor ve omurboyu garanti veriyor... Klepesi henüz kirilmamis arkadaşlar ise klima kontrollerinde maç ve min konumuna getirmeden kullansinlar yoksa mutlaka bir gün o klepe kirilacak... Birde klepe kirilmayip motor arıza olanlarda olabiliyor onların arızası daha basit bir şekilde hallediliyor
|
|
Efkan
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bursa da bu işi yapacak usta tanıyan var mı arkadaşlar.Benimde sıcak (az ısınıyor) üflemiyor birde alta verdiği sıcaklıgı üste vermiyor
Düzenleyen Efkan - 12 Mart 2016 Saat 11:03 |
|
Efkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
şahrettin 407
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2016 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı şahrettin 407
|
Selam arkadaslar aranıza yeni katıldım 407 executive black cd araç sahibiyim klima sorunu benim araçtada var malesef . sağ taraf ortam ısısını sol taraf soğuk veriyor hep aynı şekilde çalışıyor.istanbul yakınlarında iyi bir usta önerebilecek arkadaş varmı birde fiyat olarak çok farklı fiyat var 250 den 3000 tl ye kadar nasıl oluyor bu fark . teşekkürler.
|
|
Hasan bilici
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2022 Konum: Elbistan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Hasan bilici
|
Slm kardesim bendede ayni sorun bu d3digin ustaya nasil ulabilirim benim aracin camlara isi verdigim zaman sofor tarafina hic hava gelmiyor buhari acmiyor hic
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |