![]() |
|
Ömrumu tüketti bu sorun |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2015 Saat 21:45 |
Yillardir bu sesten kurtulamadim 1 ay once butun fincanlari degiştim gecti sandim yine duyunca bugun de yağ basinci mi yetersiz diyerek yag pompasini yagi filtreyi degistik orda bi ses yok yola çiktim araba isininca yine o dikişmakinasi sesi moralimin ne kadar bozulduğunu anlatamam yok mu bir fikri olan arkadaşlar araba isininca başliyor gaza basmamla orantili sıklaşıyor yada seyreliyor ses.
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3069 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lpg varsa lpg markasinin modeline göre çok ses yapabiliyor.dikiş makinası sesi gibi gelen ses genelde ordan gelir. Krank kasnağı da kontrol edilebilir
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
Lpg den degil Lpgyi kapatinca da ses geliyor
|
|
|
|
![]() |
|
[QUOTE=maestro] Lpg den degil Lpgyi kapatinca da ses geliyor ve motordan geliyor hangi usta dinlediyse servistekiler de dahil fincan dedi hatta gecen sene serviste 2 fincani degistiler digerleri de cok saglikli degil demisti ben digerleri de bozuldu diyerekk şimdi hepsini degistimfincanlarin ama ses devam ediyor
|
|
|
|
![]() |
|
oguz41 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2015 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
ustam yağın kalitesi inceliği kalınlığıylada yapıyor bu sesi daha önce ford aracımda bende değişmiştim 16 subapları yağı 5.30 castrol yeni nesil koyduğumda kesmişti.
|
|
Peugeot 307 2004
1.6 110 hp Premium Pack. |
|
![]() |
|
nevce ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
bence kesinlikle krank kasnağı hatta sonuç olarak benim başıma gelen
|
|
2005 307 1.6 atiker xt
namı değer AT:) |
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
staticxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 263 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam motor yaginizi mobil 3000 x1 5w40 degistirip sonucu yazabilirmisiniz?
|
|
2000 206xs 90hp 190.000km
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |