![]() |
|
206 plus Polen filtresi nerede? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ardem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2015 Konum: TEKİRDA/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2015 Saat 15:48 |
Allah razı olsun.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
halletmene sevindim başka yardımcı olabileceğimzi birşey olursa yazarsın birşekilde çözülür
|
|
![]() |
|
ardem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2015 Konum: TEKİRDA/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
attığım resimdeki yermiş. ilk sahibi filtreyi tamamen atmış, yer boştu ben yenisini alıp taktım. yardımlarınız için teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Arkadaşım; bu aracın motor kısmında bulunan bi parça değilmi?
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() bak bakalım yeri doğrumu service box bu şekilde gösteriyor yerini
|
|
![]() |
|
http://imageshack.us/a/img11/8721/cabinfilterlocation2.jpg arkadaşım bu resimde görüldüğü. Gibi benim aracımda orada hiç bi şey yok.
|
|
![]() |
|
206 gibidir kaputu açın sol üst tarafta, kaput kapalıyken ızgaraların durduğu yerde iç bölümde duruyordur
|
|
![]() |
|
2012 peugeot 206 plus 1.4 benzinli aracımın polen filtresinin nerede olduğunu öğrenmek istiyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |