![]() |
|
Çift buji yararları ve zararları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Casus0390 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2015 Konum: Kasımpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Casus0390
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2015 Saat 09:46 |
Merhaba lar çift buji hakkında bılgısı olan yada taktıran varmdır aracı bakıma sokucam muayenemde gelıyor performansta bıraz daha üst lımıt ıstıyorum sızce fayda yarar sağlarmı.arac 2000 model
|
|
![]() |
|
senalcay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2013 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşım ''ÇİFT BUJİ'' Mİ ? ''ÇİFT TIRNAKLI BUJİ'' Mİ ? Zannederim çift tırnaklı demek istiyorsun diğeri imali öyle olmadığı sürece imkansız.Çift tırnaklının zararı olmaz aksine faydalıdır.Yanmanın dengeli olmasını sağlar,LPG varsa dahada uygun olur.Vaktiyle ben lpgli doğanda 4 tırnaklı bile kullandım.Tavsiye edilir.
|
|
![]() |
|
Casus0390 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2015 Konum: Kasımpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Casus0390
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet cift tirnakli buji olmasi lazim yanlis yazdim bendede lpg var teskkur ederim bilginize.
|
|
![]() |
|
ramtas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
hiç kullanmadım ama merak ediyorum doğrusu kullanırsan yorumları bekliyoruz
|
|
1.6 xt 307 2005 benzinli otomatik istanbul
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Casus0390
Ustaya sorucam olumlu oljrsa buyuk ihtimal denicem ozamna hemen bilgi vericem
![]() |
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Çİft neyse de 4 tırnak sakın denemeyin... enjeksiyonlu araçlarda rolantiyi bozabiliyor... Bilginiz olsun...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Casus0390
Evet dort tirnakliyida duydum ama bu araclara zarar vericegini biliyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |