![]() |
|
Küllük kısmı karanlık diyenler buraya :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2014 Saat 00:16 |
ewt arkadaşlar bu pazar on kısımın en karanlık yeri olan ve ordan birşey bulmak için yoklama çektiğimiz yer küllük :) burayı aydınlatma yaptım isteyen arkadaşlar uygulaya bilirler.
![]() küllüğümüz ![]() dipsiz led ampül kullandım daha doğrusu parçaladım :) ![]() ledler tek yön yandıgından buna dikkat edelim hep yanı şekilde lehim yapalım arkadaşlar. ![]() ana gövde de tümletleri birleştireceğiz. ![]() ben ön kısımda sağ ve sol 2 adet iç kısımada 2 adet led koydum.( ben sigara kullanmadığım için sadece bozuk para koyuyorum :) ) ![]() ![]() küllükteki soketi açtım ve uçları bağladım soketi sonra eski haline getirip yerine taktım. ![]() ![]() ![]() flaşsız cekim :) öle çok fazla parlak değil sadece orayı aydınlatıyor göz almıyor :) kolay gelsin...
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
Atix ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2014 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eline sağlık ustam çok güzel olmuş :) bende en yakın zamanda yapmayı düşünebilirim fakat küllüğün altındaki sokete ne şekilde bağladın biraz açabilirmisin benim için :) pek elektrikten anlamamda
|
|
206 HDI XT 4k metalik siyah (2004)
|
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum kulluk altında lambası var onun soketi acılabilir çinsten arkasından tırnaklarını tornavida ile esnettinmi ucları cek geliyor ama bunu yaparken parklar kapalı olsun muhtemelen bir birine değecek :) sigorta atmasın.
|
|
Kum Gri |
|
![]() |
|
Atix ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2014 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
eyw. üstad çok teşekkürler
|
|
206 HDI XT 4k metalik siyah (2004)
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Eline sağlık Okan güzel olmuş da, o küllüğün hali ne öle :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Benden önceki sahibi biraz fazla sigara içmiş temizlememişte yıkadım ama enson bu ben kullanmıyorum zaten kumbara niyetine
|
|
Kum Gri |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Aklıma getirdin küllüğü siyah sipreyle boyayayım
|
|
Kum Gri |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Küllük yerine bardaklık aparatı vardı 206'lar için bulabilirsen ondan alabilirsin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
bardaklık varmış baktım ama içine bozuk para atıyom kapaklı olunca görünmüyor onda görünecek :)
|
|
Kum Gri |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Hacı harbiden yeni bir küllüğe yapaydın bu tesisatı sanki daha güzel dururdu :):) emeğine sağlık güzel bir buluş.
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Boyama yapacam :)
|
|
Kum Gri |
|
![]() |
|
pejocuadam ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2015 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pejocuadam
eyvallah cok guzel olmus
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Eyvallah
|
|
Kum Gri |
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Tek led ya da daha soft daha güzel dururmuş sanki.
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Konu hortladi....
Bu hafta sonu bende birkaç el işçiliği uygulayacagim . bunu ve bagaj aydınlatmaya ilave led çalışması düşünüyorum. İnşallah detaylı resimleriyle paylaşıp fikirlerinizi sunarım. Ayrıca tavan aydınlatmayı elde cevirsem nasıl olur, fikri olan var mi. |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |