![]() |
|
206 HDI kendi gaz verme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2015 Saat 11:48 |
Mrb arkadaşlar araçımda arada yaptığı hata galiba şöyleki gazdan ayagımı ceksem bile 1-2 sn gaz vermeye devam ediyor özellikle vites atarken bariz belli oluyor ama aracı stop edip çalıştırınca düzeliyor bunu normal trafikte yapıyor bazen cözemedim sonun neden olabilir daha önce başından gecen varmı ?
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
![]() ![]() ![]() ![]() |
Normalde araç hareket halindeyken sen gaza basmasan araç boşta olsa bile 900dv/dak seviyelirinde olur. Araç tam durunca 700 küsürlere iner. Klimayı açıncada aynı durum geçerli. Sanırım bu düzeni ayarlayan sistemde bi sorun var, yani yazılımsal diye düşünüyorum cihaza bağlatmanda fayda var
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
![]() ![]() ![]() ![]() |
süreklide yapmıyor ama internette böle bir sorunda görmedim 2200 devirde vites atacaksın gazdan ayak cekiyon boşa alıyon ama 1-2 sn daha kendi gaz veriyor araçtan bir hafif bağırma sesi geliyor :(((
Düzenleyen okaNStarss - 15 Ağustos 2015 Saat 10:54 |
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |