|
E-5 ÜZERİNDE KASİS |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
errör
3. Vites Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2015 Saat 00:53 |
arkadaşlar mecidiyeköy sapağından sonrasına konulmuş bir kasis var dün farketmeden atladım üstünden enine boyuna sövmüştüm sağlamından adamlara ama kasis geçiciymiş yine de haber vermek istedim zira çok riskli bir nokta heleki herkesin sıkışık trafikten çıkıp bastığı bir nokta afallayıp kalıyorsunuz allah göstermesin kazaya bile sebep olabilir dikkat edelim işin aslı : İBB 2 gün önce başlattığı viyadük güçlendirme çalışmaları kapsamında araç hızlarını düşürmek amacıyla E-5 Mecidiyeköy’e Haliç yönüne doğru geçici kasis koydu. (mecidiyeköy sapağından 60 metre sonra) Durumdan haberdar olmayan bazı sürücüler uyarı levhasını da fark etmeyerek sert fren yaparak yavaşlayabildi ve beklenildiği gibi kazalar oldu bununla birlikte kasis gerisine doğru etkili yoğunluklar oluştu. Yetkililer ay sonuna kadar kasisin kalacağını belirtti.
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bilgilendirme için teşekkürler
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |