|
peugeot 308 için telefon tutucu önerisi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
tezmert
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mart 2015 Konum: kadıköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2015 Saat 16:21 |
Arkadaşlar
peugeot 308 için kullandığınız veya önerebileceğiniz kaliteli telefon tutucu varmı? bu benziliklerde satılan vantuslu tutucular pek hoşuma gitmiyor ve kullanışlı olduğunu düşünmüyorum zaten malum 308 lerde cam uzak kalıyor bu yüzden vantuslular olmaz gibi geliyor. orta konsolda fan a takılandan aldım ama bu seferde fan a oturmuyor ve kayıp düşüyor. |
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben yeni bir tutucu aldim bir kac farkli cihazla berbaer kullanabiliyorsunuz.
Telefonunuza kapakli yada kapaksiz olsun farketmez arkasina bir metal parca yapistiriyorsunuz. Bu parca tamamen zarasiz cihazi etkilemiyor. Aracta telefonu koyacaginiz bir yere de tutma aparatini yapistiyiyorsunuz. Tutma aparatinda neodyum magnet var baya guclu. 360 derece dondurebilirsiniz cihazi ve nasil birakirsaniz oyle kaliyor. Gayet kullanisli dusunurseniz 30tl den hemen gonderebilirim. |
|
tezmert
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mart 2015 Konum: kadıköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ürün sıfırmı? Markası nedir?
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sifir hocam, Attract-I diye geciyor. Tek arac iki farkli telefon icin malzeme cikiyor icinden. Ana miknatis topu (araca monte edilen kisim) Miknatis ustu bar Telefon icin ikiser adet bant ve metal Uygulamasi cok basit ve cok kullanisli. Fotolardaki gibi basit durmuyor. Kolay kolay da hareket etmiyor. |
|
ahmet_bjk
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
aracınız yeni kasa 308 değilse devir saati ile hız göstergesinin arasını telefon tutucu olarak kullanabilirsiniz. ( ben öyle yapıyorum çok da pratik oluyor)
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
tezmert
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gayet mantıklı:)) cuk oturdu
|
|
KRATERYA
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2014 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
elinde varsa ben bir adet alabilirim iban numarını mesajla atarsın paranı internetten yatırırım... |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |