![]() |
|
Alınık 207 / 307 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
RedHotRyder ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı RedHotRyder
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2015 Saat 23:35 |
Merhaba ,
İstanbul Anadolu Yak. yada yakın bölgelerden 207 1.4vti/90 hp(Düz Vites) - 2008 yada 307 1.6 XT/Premium(Otomatik Vites) - 2004 model araç aramaktayım , Kaporta boya ile bir sıkıntım yok , çürük çarık olmadıkdan sonra boya sorun değil. KM olarak araç diri olması durumunda max 140bin km düşünebilirim.Benzin-LPG arasında bir tercihim yok. teşekkürer |
|
![]() |
|
MDRNN17 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben de var 2008 model 207. boya değişen yok.82 binde trendy.16v 90 hp.düz vites.
|
|
![]() |
|
RedHotRyder ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı RedHotRyder
![]() ![]() ![]() ![]() |
Özel mesaj attım , posta kutunu kontrol edebilirmisin.
teşekkürler
|
|
![]() |
|
gkhn92 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ilk-sahibinden-orjinal-ve-ekstra-donanima-sahip-temiz-307-223164335/detay/
Aracımı satıyorum. Forumda açtığınız konuyu gördüm. Bir inceleyin isterseniz. İyi günler.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı RedHotRyder
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
Konu ile ilgilenen herkese teşekkürler. Bugun 307 1.6 XT BVA midel bir araç aldim. Konu kilit. |
|
![]() |
|
aokaymaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 286 |
Ne kadara aldınız fiyat km vs paylaşırsanız piyasa konusunda bilgimiz olur en azından
|
|
2013 308 Sportium
Tel:0533 715 44 04 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |