![]() |
|
Aracım rölantide stop ediyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Karahan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2015 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2015 Saat 00:36 |
Motor sıcakken rölantide stop ediyor. Herzaman deil bazen çok sık yapıyor. Yardım lütfen.
|
|
![]() |
|
themurat54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Araç lpg li mi benzinde denediniz mi
|
|
Peugeot 206 Sedan
2007 Model, Comfort, 1.4, 75 HP, Benzin/LPG |
|
![]() |
|
Sertaç ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam aynı sıkıntı bendede vardı. Rölanti motorunu çıkarttim kendim temizledim duzeldi.
|
|
![]() |
|
blue42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 226 |
Sorun kaynagi rolanti motoru mu,aynisini yasiyorum arac dizel farkedermi? kendimizin yapabilecegi biseymi ,masrafi nedir
|
|
207 hdı comfort
|
|
![]() |
|
Sertaç ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
Usta bana degisecek dedi. Ben kendim sòktüm yağlanmış pislenmisti. Güzelce spreyle temizledim. Şuan sıkıntı yok gayet güzel çalışıyor araba.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |