![]() |
|
106 Quick Şanzıman sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozzistar ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2015 Konum: mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2015 Saat 19:22 |
merhaba arkadaşlar yeni aldığım 2000 model 106 m var garip bi uğultu meydana gelmeye başladı yalnız debriyaja basınca kesiliyo , birde mesela yavaşlayıp 2ye çekerken geliyo aynı ses başına gelen varmıdır yardımcı olabilir mi ? usta şanzıman grup bilyası dedi
|
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
tıkır tıkır bi ses aynısı bendede oldu komple şanzımanı degiştirdim :) dağılmış gibi degil ama şanzıman yag tapası acılınca elimize parçalar düştü bizde komple açtık kırıklar vardı dişlilerde filan tam anlamam ayna muhtil mi bişey diyorlar o parçalar bende komple deiiştirdim tamir olsa aynı fiyata gelir dediler degiştirdim temiz bulup
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeşim ustan doğru söylemiş grupların bilyaları değişecek yağsız kullanılmış o yüzden u sesi yapar yağsız kullanıp bi süre sora yağ koyunca ötmeyen bilyalardan ses geliyor ben bursada şanzumancı ümite yaptırtmıştım onları dişlilerde sorun yoktu benim prüzdrek keçesi patlamış yağı salmış o yüzden ses yapıyyordu yağsız kalmış hep keçe 20 tl bilyaları usta kendi getirdi taktı şanzumanı kendim söküp taktım 150 tl işçilik aldı yağ flan hepsi 210 tl tuttu artı sökmüşken baskı balata değiştirdim 180 tlde o
|
|
change
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |