![]() |
|
far ampulü kodu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
omera ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2015 Saat 11:12 |
arkadaşlar bu far ampulleri kodu benim iyice kafamı karıştırdı.
araç 2001 206 xt 1.6 8 v far kadları nasıldır bana söylenen kısa H7 uzun h7 farklı farklı diyenlerde oluyor
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Araçtaki farlar nasıl buzlu cam farmı buzlu cam far ise H4 Ampül kullanır diğer şeffaf farlı camlar H7 kullanır benim bildiğim bu.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
omera ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
buzlu cam hocam
şase numarasından da öyle çıkıyor ama h7 diye iddia eden arkadaşlar var. internette güzel bi ampul bulduk onu sipariş edeceğiz ama emin olamadık |
|
![]() |
|
arachnid ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
kaputu açınca farın üstünde şasede yazıyor. kitapçığada bakabilirisin.
|
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Farlara bak hocam. Her birinde iki kablolu iki ampul varsa H7, Birer tane 3 kablolu varsa H4. Uzun kısa ayrı ayrı ise H7, ikisi tek ampulse H4
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
H7 değil usta buzlu camlar H4 Tipi ampül kullanır H7 kullanmaz bu genel bir durumdur.idda edenlerin yanıldığını düşünüyorum.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Bukadarda zorlamaya gerek bile yok bence. Farın üzerinde olan ampulü çıkarıp bakmak yerine takmak 1 dk falan sürer. PC yi açıp burda sormak cevap beklemek doğru cevaba ulaşmak en az 1 gün
![]() |
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
h4 eski tiplerde
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |