|
rc |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
jesperfufu
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı jesperfufu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2015 Saat 18:05 |
rcz
Düzenleyen jesperfufu - 03 Eylül 2015 Saat 00:15 |
|
BLACK RCZ THP 200
instagram : _RAVENDARK_ |
|
spearo
1. Vites 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
deri dashboardlarda yaşanan bir problem. deriye düzenli kaliteli temizlik bakım sütü ile bakımı yapmalısınız, hakiki deride bu tür sorunlar yaşanabilir.
bu sebepten ötürü tekrar komple kaplanan rcz torpidosu görmüştüm maslak otosanayisinde. peugeot turkiye bir dönem istanbulda işinin en iyisi olan artcar ile calısıyordu. belki size onarım önerebilirler. |
|
206+ hdi
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim 207 dede aynı problem var yetkili servis yaptı sonra yine eskiye döndü şuan pek rahatsız etmiyor diye uğraşmıyorum ama can sıkıcı birşey. takipçisi ol mecbur düzelticekler
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |