|
peugeot 206 kaç derecede fan açar? |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Yazar | |
muhammed.ceyhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
1. kademe duyulmayacak kadar sessiz olduğu için farketmemişsindir. |
|
FERDİ CAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı FERDİ CAN
|
Kardeş dediğiniz fan rezistandimi . fan rolesimi dediğiniz yeri tam nerde.
|
|
usta42
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2014 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Fanin altında usta oradan soktu kanal da soktu
|
|
demir2001
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı demir2001
|
sistemde hava varmı kontrol ettir
|
|
madblueblacksea
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
|
Motor uyarı ışığı (STOP) 118 derece
Havalandırma süresi 6dk Düşük devir fan (ilk fan) 96 derece Yüksek hızlı fan 105 derece olarak belirtilmiş DV4TD motor için
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
FERDİ CAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı FERDİ CAN
|
İlk kademe açmiyor.açip bakti usta sdece 110 da açiyor.bende duğme yaptirdim. Sikiştimi açiyim dugmeyi keyfime bakiyim. Pejo problem işte
|
|
madblueblacksea
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
|
Düğmeyle olacak iş değil hocam gereksiz risk alıyorsunuz. Maddiyatım yaptırmaya el vermezse kapının önüne çeker dolmuşla giderim aracada yazık sizede.
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
FERDİ CAN
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı FERDİ CAN
|
Arkadaşlar aracı alırken ruhsata plaka değişecek diye yazdırmam isim..şimdi ben bu plakayı nasıl değişebilirim.
|
|
peugeot murat
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
|
Tek fan 2 kademe çalışır 1.yavas devir 98 derecede 2.
Hızlı devir 105 derecede açar 1.devir acmiyorsa fan rezistansi arizali olabilir |
|
peugeot murat
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
|
Pejo problem değil yapamayan ustalar problem doğan Sahin mi bu düğme takiyorsun |
|
FERDİ CAN
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı FERDİ CAN
|
Roleyide muşuruda değiştim. Değişmedik yer kalmadı.ne yaşamda hep 110 da açıyor.tek çare beyinde. Belki de komut vermiyor 1.kademeye
|
|
FERDİ CAN
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı FERDİ CAN
|
Evet bir tek rezistansı Değişmedim hemen yarın konuda değişiyoruz. Ondan sonra bakalım nolacak . bir tek o kalmişti
|
|
peugeot murat
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
|
Musur bozuk olsa fan direk çalışır ve hakaret tavan yapar
|
|
legolas
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2015 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benimde fan problemim olmaya başladı ibre 980 oldumu ötmeye baslıyor fan normalmidir eskiden fan sesi hiç gelmiyordu
|
|
Mevlüt35
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2017 Konum: İzmir bornova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Slm arkadaşlar peugeot 206 nla giderken hararet göstergesi birden tavan yaptı üstelik en alttayken hızla çıktığını gördüm hemen çektim sağa motoru dur durmadan radyatörü motora giriş çıkış hortumlarını ve radyatöre şu takviyesi yapan depoyu kontrol ettim herşey normaldi su ılıktı motora bile elimle baktım sıcak değildi tamirciye o şekilde götürdüm usta elektiriksel dedi ben yapamam dedi oto elektirikciye git dedi yanlız ben birşey yaptım kutup başını çıkardım taktım herşey normale döndü yaklaşık bu 60 km daha gittim yine aynı şekilde hararet tavan yine kontrol ettim birşey yok sizce neden olabilir hararet müşürü olsa devamlı arıza verirdi diye düşünüyorum lütfen yardım edin teşekkürler
|
|
madblueblacksea
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
|
Dengesiz ısı gösterimi genellikle müşürden oluyor. Bazen doğru gösterir bazen tavan bazen taban yapar
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
Serkans06
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Serkans06
|
Aynen sorunun müşürde değil, eğer elektriksel olarak 1. 2. Roleler ve rezidansinda sikintin yoksa büyük ihtimal sorunun termostat değişimi ile düzelecektir.
|
|
Brcbyrktr
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 227 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Brcbyrktr
|
Arkadaslar.benim araç(206 1.4 hdi) bugün hararet 70-80 arası seyir halindeyken klimayı açtım.kısa bir sure sonra ekstra bir ses başladı motordan.kenarı çekip stop etmeden hemen kaputu açtım ses devam ediyor.ön ızgara nın arasından baktığımda büyük pervanenin (sanırım fan)sesli bir şekilde döndüğünü gördüm.klima acıkken daha önce onu çalışırken hiç görmemiş ve duymamıstım.hararette yüksek olmamasına rağmen klima çalıştırıldığında bu durum normalmi sizce..birde bu sesli çalışan neyse fan motoru denen dalgamı?
|
|
madblueblacksea
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
|
Hava sıcaklığı fazla olduğu zaman yada araç güneşin altında bekleyip klima radyatörü fazla ısındığı zaman fan 2. kademe açabiliyor bu normaldir. Sadece motor suyunu değil klima radyatörünüde aynı fan soğutuyor
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
lazerburak
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2016 Konum: İSTANBUL-KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı lazerburak
|
benim aracım benzinli 90 ı biraz geçince 100 e gelmeden fan çalışıyor ve sıcaklığı 90 a düşürüyor.dur kalk trafikte değilsem 80 de sabit
|
|
2002 206 COLOR LİNE
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |