![]() |
|
Acil yardım lutfen :/ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muratsen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2015 Saat 01:27 |
Merhabalar biz birbucuk ay önce galeriden 2006 model 307 aldık araçta düne kadar hicbir sorun yoktu ama dün aracı park ettikten bir kac saat sonra aldım hareket ettim 20 25 metre sonra göstergedeki ikaz ışıkaları (stop,abs,ünlem isareti olan) hepsi birden yandı ve titremeye başladı araç kavşakta olduğum için zorlada olsa arabayı 10 metre falan götürdüm daha sonra kontagi kapatip actim az ilerledikten sonra yine ayni şey oldu kontagi kapatip tekrar actiktan sonra bi süre bekledim geçti yarım saat falan dolaştim hic bir sorun yoktu eve getirdirdim bugun tekrar bindim daha hareket eder etmez ayni şeyi yaptı ve ne devir ibresi nede km ibresi hareket etmiyor 0 da sizce sorun neden kaynaklıdır?
|
|
![]() |
|
cihanusta ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2015 Konum: ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cihanusta
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sorunun büyük ihtimalle elektronik bir arıza arızan büyümeden seni yolda bırakmadan bir ustaya götür.
|
|
![]() |
|
muratsen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sağolun götürdüm bugun sanayiye şarj dinamosunda sorun olduğunu söylediler şuan tamirde yarın alıcam inşallah.
|
|
![]() |
|
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Selamlar umarım sorunun hallolur. Ancak, şarj dinamosu arızası diye söylenen sanayide bazı uyanıklık yapanların olduğunu biliyoruz. Akü ömrünü tamamlamaya başladığında şarj tutmaz hale geliyor ve bu da bazen şarj dinamosunun sürekli devrede ve yükte kalmasına sebep oluyor. Aküyü de kontrol ettirmeni tavsiye ederim zira ikaz ışıkları ve kapıların kilitledikten sonra tekrar kendiliğinden açılması zayıf aküden de kaynaklanabiliyor. Akü ölmeye başladıkça da şarj dinamosunu daha çok yorup ömründen çalıyor. Bence kontrol ettirsen zararı olmaz en azından.
|
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
![]() |
|
Sağolun verdiğiniz cevap için benden sonra babam uğramıs sanayiye adamlar aküyede bakıcaklarıni söylemişler birde ustalar tanıdıklar zaten bi sorun çikarcaklarini sanmiyorum tekrar teşekkürler...
|
|
![]() |
|
peugeot murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracın arızası sarz dinamosundan tahminen araç arada bir fazla sarz etdiginde aynı sorunla karsilasiyoruz büyük ihtimalle 110 hp benzinli aracın
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |