|   | 
 | 
| lastik seçimi önerileriniz | 
| Yanıt Yaz   | Sayfa 12> | 
| Yazar | ||||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: lastik seçimi önerileriniz Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2008 Saat 19:25 | |||
| 
   arakadaşlar jantları 15 jant yapmayı düşünüyorum kısmetse 
 195/45/15 ölçülerinde lastik alıcam bu ölçüde hangi markayı tercih etmeliyim? ayrıca 45 yanak lastikte v desen oluyor ben düz desen istiyorum ama 45 yanaklarda düz desen varmı acaba ? şimdiden teşekkür ederim ... | ||||
|  | ||||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2008 Saat 19:29 | |||
|  Ahmet sana bu yakışır  | ||||
|  | ||||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2008 Saat 19:30 | |||
| 
   silik lastik diyosun hee
 aslında bi takım kenarda olacak   | ||||
|  | ||||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2008 Saat 19:31 | |||
| 
   hıcte anlamam lastıkten yardımcı olayım abı sana :)
    | ||||
|  | ||||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2008 Saat 19:36 | |||
| 
 eyvallah emrah.quikçi   | ||||
|  | ||||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2008 Saat 19:41 | |||
| 
 :D hayır artık xs.cı :D::D  | ||||
|  | ||||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2008 Saat 19:45 | |||
| 
 vay kardeşime bak 75 bg den sonra 90 bg leride yemeye başladın öylemi sen yakında gti ile kalkarsın artık | ||||
|  | ||||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2008 Saat 19:46 | |||
| 
   kalkacak kalkacak emin ol    | ||||
|  | ||||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2008 Saat 19:46 | |||
| 
 gtı de 4 kısı olmak sartıyla evet :):):) | ||||
|  | ||||
| sinan-s   1. Vites     Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2008 Saat 20:55 | |||
| Düz desen olarak Falken en iyisidir.. | ||||
|  | ||||
| GökhaN   YÖNETİCİ     KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11687 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2008 Saat 21:00 | |||
| 
   bana kalırsa V desen olsun syron n3000 al pamuk gibi lastik hemde güzel
    | ||||
|  | ||||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2008 Saat 21:26 | |||
| 
 bende zaten yumuşak lastik istiyorum.bunu kenara not ettim gökhan sağol | ||||
|  | ||||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2008 Saat 21:29 | |||
| 
   45 lik düz lastik var ben aldım 1 hafta önce 
    | ||||
|  | ||||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2008 Saat 21:32 | |||
| umut abi marka ne birde fiyat söylermisin kaça aldın | ||||
|  | ||||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2008 Saat 21:35 | |||
| 
   Achille diye bi marka endonezya malıymış :) ama fena değil yağmurda limitte denedim yol tutuşu iyi fiyatıda 4 tane aldım 580 ytl ama benimkiler 205-45-16
    | ||||
|  | ||||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2008 Saat 21:37 | |||
| 
   daha geniş ve daha büyük senin lastikler 
 ben 195 45 15 alacağım oda fazla bişey farketmez 10 lira oynar arada  | ||||
|  | ||||
| sinan-s   1. Vites     Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2008 Saat 21:38 | |||
| 
 Ahmet abi jant ne koyuyorsun arabaya.. | ||||
|  | ||||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2008 Saat 21:39 | |||
| 
   Ben tavsiye ederim Ahmet hocam eskisi kadar kalite farkı kalmadı lastikler arasında en babası tam randumanı 1 sene veriyor zaten 1 lastik fiyatına 4 tane alıyosun daha ne olsun ben beylikdüzü carrefourun ordaki speddy den aldım lastikleri 
    | ||||
|  | ||||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2008 Saat 21:40 | |||
| 
 sendeki gti janları veriyosunya bana onları koyacam  senin lastiklerin markası ne sinan  | ||||
|  | ||||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2008 Saat 21:49 | |||
| 
 tamam umut abi teşekkür ederim   ilgin için  | ||||
|  | ||||
| Yanıt Yaz   | Sayfa 12> | 
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| 
 | Bizi Takip Edin    

| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||