![]() |
|
Yedek Su Deposunda su eksiltme sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
TugyyStyle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: Giresun/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 258 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2015 Saat 21:31 |
Aracım 206, 2008 model 1.4 motor comfort modeli. aracı aldığımdan beri fazla olmasada aracın yedek su deposunda suyun eksildiğini fark ettim uzun zamandır tamamlıyorum üstünü ama sorun ne olabilir yardımcı olabilecek varmı ?
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sofor tarafında pas pasın altına bakın oncelıkle ıslakmı dıye
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
TugyyStyle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: Giresun/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 258 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam öyle bi ıslaklık hiç göremedim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
Güncel
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Eger şoför tarafı paspasinin altında ıslaklık varsa kalorifer peteginden kaçırır. Ama yoksa motordaki hortumları kontrol edin. Lpg varsa bir miktar eksiltme normal diyorlar. 2 ayda bir yarim lt kadar. Ama bu oran daha fazla ise mutlaka kontrol ettirin illerde daha büyük problemler çıkarabilir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
Atiker lpg mevcut araçta galiba Su deposunun kapağında kaçırıyor olabilir. hafif bi kapakta sızma var acaba ordan olabilir mi ? öyle aşırı bi azalma yok. 1-2 ay arası 2 litreye yakın.
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Eğer suda yağlanma, yağda da anormal bi durum yoksa kapağı değiştirip deneyin. Suda yağlama varsa veyahut yağda köpürme gibi durumlar varsa conta kaçıriyor olabilir. Büyük bir ihtimal kapaktandir ama
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
Banada öyle geldi bakalım o su deposunu komple değiştirmek daha mantıklı gibi geldi bana :)
|
|
![]() ![]() < |
|
![]() |
|
bozlak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Nisan 2015 Konum: Kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
Kardeş ustana motor üzerindeki radyatör boruları kontrol ettir kaçak olabilir benim başıma geldi.Araba sürekli su eksiltiyordu usta arabayı park ettikten belli bir süre sonra alt kısmına bak yere su damlatıyormu diye baktım öyle birşey yok sonra ustaya tekrar gittim usta eline lambayı aldı boruları tek tek kontrol etti ve kaçağı buldu borudan sızan su sıcak motorun üzerine damladığı için buharlaşıyormuş boruyu değiştirince sorun çözüldü.
|
|
![]() |
|
oguzhan53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 266 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
Benim aracımda ayda 1 bardak su eksiltiyordu aradım kalorifer petekleri dahil hiç bir yerde kaçak yoktu. bir arkadaşım kapak özelliğini yitirmiş olabilir 1.4 bara ayarlı oluyor dedi bende yeni kapak alıp taktım 2 ay oldu hala max çizgisinin 1 cm altına bile inmedi bende vay be kapağa bak dedim kısacası onu da bir inceleyin
|
|
![]() |
|
peugeot murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
1.4 HDi mi araç
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
hocam dün aşırı olarak kullandım arabayı şehir içinde lpg de hayli ile ısındı araç fakat hararet falan yapmadı aklıma geldi baktımda kapağın yanından sanki sızma gibi su gelmişti. yani sıcağın etkisi ile tabiki azaldı miktarı ama kapaktan diye düşünüyorumm :)
|
|
![]() ![]() < |
|
![]() |
|
peugeot murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
Radyatör kapağı veya yada lpgnin t borularina baktir ek yerlerinden geliyor genelde
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |