![]() |
|
Klima çalışmıyor. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ufk_kptn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2014 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2015 Saat 10:42 |
Değerli forum üyeleri 2006 206 feline 1.4 hdi aracımla dün sabah seyir halinde iken klima çok soğuttu diye klimayı kapattım. (soğutması çok iyidir ve hiç sıkıntı yaşamamıştım şimdiye kadar) Daha sonra biraz zaman geçtikten sonra tekrar açayım dedim klima tık deyip çalışırdı hep onu yapmadı ve sadece fan açılıyor klima devreye girmiyor bir türlü. Daha sonra ustama götürdüm yeşil bosh marka bir makinaya bağladı 30 dk boyunca sızdırmazlık testi yaptı ve sisteminde kaçak var dedi. Şimdi ne yapmalıyım ne önerirsiniz tahmini maliyetim ne olur. Yıllardır yaz kış klimamı açtım ve gaz basımına bile ihtiyaç duymadan paşalar gibi bindim.
Hazır yaz geldi araç içinde durulmuyor.
|
|
![]() |
|
muharrem123 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2015 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muharrem123
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
gaz olmayınca klima devreye girmiyor bitmiş olabilir yada sigorta atmış olabilir istersen klima servisi önere bilirim
Düzenleyen muharrem123 - 20 Haziran 2015 Saat 09:47 |
|
![]() |
|
ufk_kptn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2014 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dün Antalya akdeniz sanayide bir yere götürdüm, Önce kaçak var dedi motor etrafındaki bütün devreyi söktü ardından kaynak yaptırıp geri getirdi taktı gene açılmadı klima sonra klima kompresor bobinini değiştirdi ve çalıştı ama şuan araba rolantide çalışırken değişik bir uğultu yapıyor hep servise götürürdüm 1 veya 2. defa servis çıkardım 1 yeri yaptılar başka yeri bozdular.....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |