![]() |
|
106 quicksilver bakım onarım önerisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alistavaci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alistavaci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2015 Saat 12:35 |
merhaba arkadaşlar ben 106 quicksilver aldım aracımı hem mekanik hemde kaporta için istanbulda sürekli kafamın rahat ediceği servisler arıyorum zamanı geldiğinde götürücem ona bakıcak çıkacam.
1. si aracımla yolda gelirken kaput emniyetini takmamışlar açıldı kaput, tavanda ön kısmında çökme ve cam gitti şimdilik acil bunlar var. 2. si mekanik aksamda trigerini bilmediğim bi ustaya değiştirttim ağabeyim tavsiye etti ama benim içime yatmadı kayış çok gerilmiş ses yapıyor ve motor bağırıyor ama gitmiyor gibi gelio ön düzen fren balataları, ve sağ lastik çamurluğa sürtme sorunu gibi sorunlarım var. Ben bayrampaşa crm perf. buldum ama maslak pejo diyen de var. ACİL ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM. |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracın hayırlı olsun maslak peugeot genel servis hizmeti için iyi diye duydum bende giden bir kaç tanıdığım var
|
|
![]() |
|
alistavaci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alistavaci
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim o tanıdıkların dan 106 sı olan varmıdır ??
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
onların yokta benim vardı onlarda 308, 3008 fln var
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alistavaci
walla maslak pejoya bıraktım aracı artık ama ilgileri güzeldi gelip aldılar fln kendileri gibi işçilikleride güzeldir inş.
|
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
anadolu yakası ümraniye sanayi şuayip usta varmış bi çok kişiden duydum tavsiye eden gözüm kapalı bırakıyorum filan diyorlardı bilgilerinize
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
şuayip usta beraber çalıştığı genel servisten ayrılıp kendine dükkan açtı artık sadece mekaniğe bakıyor ama eskisi gibi değil artık
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alistavaci
şuayip ustayı duymadım ümraniye sanayide var die duydum ama kim olduğunu öğrenemedim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |