![]() |
|
307 bagajdan gelen ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmetsoylemez ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2015 Konum: amasya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetsoylemez
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2015 Saat 13:18 |
MERHABA ARKADAŞLAR.307 XT PREMİUM 2003 MODEL ARACIMIN BAGAJDAN GELEN SESİ KESEMİYORUM.HANİ BAGAJIN ÜSTÜNDE KAPAK GİBİ ÜSTÜNÜ ÖRTEN BİŞEY VARYA BAGAJ AÇILDIĞINDA ODA KALKIYO.İSMİNİ HATIRLAYAMADIM ŞİMDİ.EN UFAK Bİ STABZEDE ÇOK SES YAPIYOR.ALTINA SÜNGERDE KOYDUM AMA SESİ KESEMEDİM.Bİ FİKRİ OLAN VARMI
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ordan gelmıyordur ses.. bagaj kapagı uzerındekı sıyah bakalıtten gelebılır 1-2 ayagı kırıksa eger(bagaj kapagı ıcersındekı doseme, arka sılgec ıc tarafı.. tarıf edemedım tam zaar:)
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
ahmetsoylemez ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2015 Konum: amasya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetsoylemez
![]() ![]() ![]() ![]() |
O PLASTİK OLANI DİYOSAN.ONA BAKTIM KİP DURUYO :)
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
genelde bu ses silecek motoruna yakın olan klipslerin oturmamasından geliyor döşemeyi sökebilirsen klipsleri kontrol et kırık varsa değiştir sesin kesilmesi gerekiyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetsoylemez
![]() ![]() ![]() ![]() |
TAMAM TEŞEKKÜR EDERİM.AKŞAM Bİ KONTROL EDİYİM BEN ORALARI :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |