![]() |
|
Dolu ve mini onarım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2015 Saat 13:01 |
Arkadaşlar bir çoğunuzun bildiği üzere mini onarım bayiliği aldım ve özellikle dolu onarımı konusunda uzman ekibimizle hizmete başlamış bulunmaktayız. Yakın tarihte Balıkesir'de etkili olan dolu yağışından dolayı hasar gören bir çok aracı orada bulunan ekip arkadaşlarımız boyasız olarak onarılmıştır. Bende allah kısmet ederse yarın sabah yola çıkıyorum forumdan daha önce bana ulaşan değerli forumdaşlarımın araçlarına bakıcam eğer bu şekilde hasarı olan başka arkadaşımız veya tanıdığı olan varsa lütfen bana ulaşsın. Sanırım bir süre Balıkesir ve ilçelerinde keşif ve onarımlar yapıyor olacağım. Saygılarımla..; Gsm; 0532 0532 982 ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle Hayırlı Olsun.Ancak tam olarak anlamadım gezici olarak gittiğiniz şehirlerde uygulamamı yapıyorsunuz yoksa bayiliğini aldığınız firmanın başka şehirlerdede bayiliklerimi var ortak çalışıyorsunuz ?
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Bir çok il de bayiliklerimiz var faka bayimizin olmadığı bir yerde dolu hasarı olursa (örnek Balıkesir) mobil olarak ekiplerimiz o bölgeye gidiyor ve orada hizmet veriyoruz..
|
|
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Güzel işmiş aslında böyle hizmet vermeniz hoş.Benimde dolu göçükleri geçen seneden kalma ben bulamadım doğru düzgün yapıcak bir yer öyle kaldı...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Hangi şehirde yaşıyorsunuz? bana telefondan ulaşırsanız detayları görüşürüz. Yardımcı olurum.
|
|
|
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Hayırlı bol kazançlar olsun. Allah pişman etmesin.
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |